Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kahden tunnin ratsastusmatka

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kahden tunnin ratsastusmatka

Mikkeli
1 henkilöä

55 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
55 €

Rauhallinen ratsastusretki luonnon helmassa

Tule ratsastamaan hiljaisille metsäpoluille ja rauhallisille teille. Matka taittuu vaihtelevassa maastossa ja sopivilla osuuksilla mennään reippaastikin. Matkan vauhti sovitetaan ratsastajien taidon mukaan. Vaikka et olisikaan ratsastanut ennen, maastotaivallus on turvallinen kokemus rauhallisessa porukassa. Hevosilla käytetään lännensatuloita, joissa on mukava ja tukeva istua. Hevoset ovat maasto- ja liikennevarmoja.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Elämyslahja sisältää 2 tuntia tunnelmallista ratsastusta aidossa luonnon ympäristössä. Rento hevosen selässä istuskelu vie ajatukset muualle.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Ratsastusmatka kahdelle sopii lahjaksi niille, jotka nauttivat luonnon läheisyydestä. Rentouttava elämys tuo vaihtelua arkeen ja poistaa stressin.

Ratsastus oli mukana Suomen paras elämys -kilpailussa. Lue elämystestaajien kokemukset


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Mikkeli

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Vaatteiden ja kenkien tulisi mahdollistaa helppo liikkuminen. Kypärän käyttöä suositellaan.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden. Kaikissa sääolosuhteissa.

Lisätiedot

Ei rajoituksia.Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Elisa

Valitsin ElämysLahjojen joukosta kahden tunnin ratsastuskurssin Mikkelissä, joka oli todella hieno valinta. Sääolosuhteet suosivat ja retki metsikössä oli unohtumaton. Vaatimustaso sopeutettiin minun osaamiseni mukaan ja ohjaaja oli todella ammattitaitoinen. Suosittelen!

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.