Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Tunnin ratsastusmatka

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Tunnin ratsastusmatka

Mikkeli
1 henkilöä

35 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
35 €

Rauhallinen ratsastusretki luonnon helmassa

Tule ratsastamaan hiljaisille metsäpoluille ja rauhallisille teille. Matka taittuu vaihtelevassa maastossa ja sopivilla osuuksilla mennään reippaastikin. Matkan vauhti sovitetaan ratsastajien taidon mukaan. Vaikka et olisikaan ratsastanut ennen, maastotaivallus on turvallinen kokemus rauhallisessa porukassa. Hevosilla käytetään lännensatuloita, joissa on mukava ja tukeva istua. Hevoset ovat maasto- ja liikennevarmoja.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Elämyslahja sisältää tunnin tunnelmallista ratsastusta aidossa luonnon ympäristössä. Rento hevosen selässä istuskelu vie ajatukset muualle.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Ratsastusmatka kahdelle sopii lahjaksi niille, jotka nauttivat luonnon läheisyydestä. Rentouttava elämys tuo vaihtelua arkeen ja poistaa stressin.

Tiesitkö? Ratsastus oli mukana Suomen paras elämys -kilpailussa. Lue elämystestaajien kokemukset


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Mikkeli

Vaatteet

Vaatteiden ja kenkien tulisi mahdollistaa helppo liikkuminen. Kypärän käyttöä suositellaan. Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Kaikissa sääolosuhteissa. Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Ei rajoituksia.Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Tuuli

Ratsastusmatka Mikkelin läheisyydessä oli mielestäni lähes täydellinen paikka luonnonläheiselle rentoutumiselle. Vaikka en ollut aikaisemmin hypännyt hevosen selkään, ei kokemuksen puutteesta ollut laisinkaan haittaa. Hevoset käyttäytyivät hyvin rauhallisesti maastossa, jonka reitin saimme päättää oman mielemme mukaan. Ratsain pääsee kosketusetäisyydelle luonnosta ja maastosta, jota on hyvin vaikea kokea samoin toisella tavalla. Koska hevonen osasi itse valita parhaan reitin ja oli hyvin tottelevainen, pystyin itse keskittymään rentoutumaan ja nauttimaan maisemista. Jälkikäteen oli ilo huomata, kuinka hyvin hevonen tottelee ohjausta ja tuli tunne, että molemmat nauttivat retkestä!

 

Miksi juuri tämä elämys?

 

• Rauhoittava hetki luonnon helmassa
• Sopii kaikille, erityisesti rauhallisista kokemuksista nauttiville
• Ei vaadi aikaisempaa ratsastuskokemusta

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.