Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Ratsastusretki kahdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Ratsastusretki kahdelle

Mikkeli
2 henkilöä

110 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
110 €

Nauti kauniista luonnonympäristöstä hevosen selässä!

Tiedät, että lahjansaaja pitää hevosista, mutta ratsastamiselle ei jäänyt aikaa arkikiireen keskellä? Tässä tapauksessa ratsastusretki kahdelle on loistava lahjavalinta. Maastotaivallus on erinomainen elämyslahja kaikille ratsastuksesta pitäville, mutta myös heille, jotka eivät vielä ole päässeet kokeilemaan ratsastushetken tarjoamaa elämystä.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Ratsastusretkeen sisältyy kaksi tuntia ratsastusaikaa hiljaisilla metsäpoluilla ja rauhallisilla hiekkateillä. Vihreät metsämaisemat tyrmäävät omalla kauneudellaan ja matka taittuu lintujen lauluista sekä villikukkien tuoksuista nauttien. Ratsastaminen on todella rauhoittava ja maanläheinen harrastus kiireisen arjen vastapainoksi.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Tämä elämyslahja sopii erityisen hyvin ratsastuksesta nauttivalle henkilölle. Ei kuitenkaan haittaa, vaikka lahjansaaja ei olisi mestari hevosen selässä, sillä aiempaa kokemusta ratsastamisesta ei tarvita. Ratsastuksen tahti riippuu täysin ratsastajien taidoista ja hevoset satuloidaan lännensatuloilla, joissa on mukavaa ja tukevaa istua. Hevoset ovat maasto- ja liikennevarmoja. 

Ratsastus oli mukana Suomen paras elämys -kilpailussa. Lue elämystestaajien kokemukset!


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Mikkeli

Vaatteet

Vaatteiden ja kenkien tulisi mahdollistaa helppo liikkuminen. Kypärän käyttöä suositellaan. Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Kaikissa sääolosuhteissa. Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Ei rajoituksia.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.