LUONTO-TAIPALE

Luonto-Taipale järjestää monipuolisia hevospalveluja ympäri vuoden kauniissa järvimaisemissa suomenhevosilla. Talli kuuluu Suomen Vaellustallien liiton jäsen talleihin.

Pääosa ratsastusretkistä ja vaelluksista tapahtuu metsäpoluilla ja rauhallisilla teillä Mikkelissä, Vanhamäen alueella. Retkien pituuksia on erilaisia ja niistä suosituimpia ovat mm. 2,5 tunnin laavu taivallus sekä 4 tunnin mittainen puolen päivän retki. Lisäksi Luonto-Taipale järjestää vankkuri ajeluita rauhallisilla monitoimi suomenhevosilla.

Kaikki retket sopivat kaikenikäisille ja myös aloittelijoille. Retkelle voi lähteä helposti pienellä ja yksilöllisellä ryhmällä. Retket voidaan räätälöidä sisällön osalta kaikille sopivaksi. Kokeneemmat ryhmät pääsevät myös reippaampaan menoon. Vaellukset ja retket sopivat myös yritysten tyky-päivän ohjelmaksi tai vaikkapa polttariporukalle.

Luonto-Taipale järjestää myös erilaisia kursseja, joissa opetellaan hevosten hoitoa ja valjastusta. Lisäksi kursseilla on ajo-opetusta hevosten kanssa. Kaikki kurssit räätälöidään aina jokaisen ryhmän osaamistason mukaisesti.

Luonto-Taipale järjestää hevospalveluiden lisäksi myös hyvinvointi- ja hemmotteluhoitoja yhdistettynä retkiin ja vaelluksiin. Retkiin voi yhdistää myös majoituksen, jossa pääsee päivän päätteeksi nauttimaan saunasta. Löylyjen yhteydessä voi läpikäydä päivän tapahtumia ja fiilistellä onnistunutta retkipäivää.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1