Laavutaivallus kolmelle

1 2 3 4 5 (0)
Vanhamäki
3 henkilöä

180 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Rentouttava maastotaivallus kolmelle

Koe ratsastamisen rauhoittavat voimat ja lähde maastotaivallukselle ihanille metsäpoluille! Ratsastus on hyvä harrastus kiireisen arjen vastapainoksi.

MITÄ ELÄMYSLAHJA SISÄLTÄÄ?

  • Kaksi tuntia ratsastusaikaa hiljaisilla poluilla ja rauhallisilla teillä
  • Ihanat metsäpolut avautuvat jalkojen alla, ja matka taittuu ratsastajien tasosta riippuen reippaasti tai rauhallisesti kulkien
  • Tauolla nautitaan kuumaa juomaa ja pikkupurtavaa sekä paistetaan makkaraa

KENELLE ELÄMYSLAHJA SOVELTUU?

Tämä elämys on erinomainen lahja kaikille ratsastuksesta pitäville, mutta myös heille, jotka eivät vielä ole päässeet kokeilemaan ratsastushetken tarjoamaa elämystä.

Aiempaa kokemusta ratsastuksesta ei tarvita. Matkan vauhti sovitetaan täysin ratsastajien taidon mukaan. Hevoset satuloidaan lännensatuloilla, joissa on mukava ja tukeva istua. Hevoset ovat maasto- ja liikennevarmoja.

 

Ratsastus oli mukana Suomen paras elämys -kilpailussa. Lue elämystestaajien kokemukset!

Ratsastuksessa hevosen selässä istuva ratsastaja hallitsee hevosta niin sanottuja apuja käyttämällä eli painollaan, jaloillaan, käsillään eli ohjilla ja mahdollisesti myös äänellään. Hevonen on opetettu tietyistä hienovaraisista merkeistä muuttamaan nopeuttaan, kääntymään, pysähtymään, vaihtamaan askellajiaan ja niin edelleen.

Sijainti

Vanhamäki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti, kannalliset kengät, joustavat housut ja jos on omia varusteita (esim. kypärä), saa ottaa mukaan.

Kesto

2-2,5 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille. 3 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Ei rajoituksia.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.