Otsikko

ELÄMYSLAHJOJEN YSTÄVÄNPÄIVÄKILPAILU ON PÄÄTTYNYT. Kiitos kaikille osallistujille! Päätöksen tekeminen oli todella vaikeaa, mutta tällä kerralla valitsimme pääpalkinnon voittajaksi MARI HELVAMON. Toivomme että pystymme palkinnon avulla toteuttamaan unelmasi :)

 ♥♥♥

Arvoimme myös ElämysLahjat.fi lahjakortteja, arpaonni suosi seuraavia henkilöitä.

 

50 eur lahjakortti:
Niina Pappinen
Paula Eskelinen
Heli Ala-Olla
Marko Heikkinen
Marjaana Valtanen

 

25 eur lahjakortti:
Marita Romppanen
Tanja Härö
Kati Tuohimaa
Taija Rutanen
Milla Martikainen
Paula Pitkänen
Julia Kinnunen
Titta Kutila
Hanna Valli
Minna Mirjam Tuulikki Tyrväinen
Minna Verho Os Levänen
Pauliina Peltonen
Sini Koskela
Kati Utriainen
Mia Tuomisto


Tässä Marin tarina:


Olen löytänyt vihdoin elämäni miehen, sen suuren aidon rakkauden. Olemme puhuneet avioliitosta ja kihloista usein, ja molemmat olemme varmoja että avioliiton satamaan haluamme lähivuosien aikana astella. Mieheni tietää että unelmanani on aina ollut sellainen elokuvamainen romanttinen yllätyksellinen kosinta, ja hänellä on suurta haastetta varmasti ollut yrittää keksiä mikä olisi sellainen täydellinen, romanttinen, erikoinen ja elämyksellinen yllätyskosinta. Jos voittaisimme toivomani lahjan, niin tällä voisimme helpottaa hänen tuskaansa tarjoamalla hänelle valmiin täydellisen romanttisen paketin jonka yhteydessä kosia :)


Kaikkiin voittajiin otetaan yhteyttä Facebookissa.

♥♥♥

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.