Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Lentäminen

Onko läheisesi aina halunnut kokeilla, miltä pilottina oleminen tuntuu? Lentokurssi kaksipaikkaisella ultrakevyt-lentokoneella antaa hieman osviittaa pilottina toimimisesta, kun lahjan saaja saa itse kokeilla lentokoneen ohjausta. Entäpä haaveiletko itse salaa kuumailmapallolennosta ja upeista maisemista? Lentoelämys tarjoaa paljon jännitystä sitä kaipaaville.

Jos omaa mielikuvista haluaa hyödyntää parhaiten, on hyvä vaihtoehto eri lentosimulaattorit, joissa pääsee kokemaan lentäjänä olemisen jännitystä. Klassikkoelämyksenä toimii tandemhyppy, joka suoritetaan kokeneen hyppymestarin kanssa. Lähde kokeilemaan itse tai anna lentoelämys lahjaksi läheisellesi!

Selaa kategorioita
Näytetään: 36
Ei ole mitään sellaista tunnetta, joka vetäisi vertoja lentämiselle - lensitpä sitten kuumailmapallolla, lentokoneella, tuulitunnelissa, lentosimulaattorilla tai liitovarjolla. Lentämiseen jää koukkuun ja haluat taatusti päästä ilmaan uudelleen! Jos lentäminen lentokoneella tai helikopterilla on sinun unelmasi, me autamme sinua toteuttamaan sen! Valikoimastamme löytyy parhaimmat lentoelämykset koko Suomesta. Onko läheisesi aina halunnut hypätä kuumailmapallon kyytiin ja nähdä maailmaa lintuperspektiivistä? Jos haluat nauttia lentämisestä turvallisesti maasta käsin, katso huikeat lentosimulaattorimme, joita käytetään oikeiden lentäjien kouluttamiseen. Uskoisitko, että voit ohjata lentokoneen Bangkokin tai Sao Paulon lentokentälle tai johonkin muista tuhansista todellisista lentokentistä? Lentosimulaattorissa saat itse valita kohteen, johon lennät ja laskeudut. Lentoelämyksissä vain taivas on rajana!