Otsikko

Formulakyyditys Alastarolla – huikeaa autourheilun huumaa!

Kiitos SpeedPassion - olette nimenne veroisia :)

Olen ihminen, joka tykkää vauhdista ja adrenaliinista, ja sitä minulle oli luvassa viime maanantaina. Yhteistyökumppanimme SpeedPassion tarjosi nimittäin minulle ainutlaatuisen mahdollisuuden saada selville miltä tuntuu istua aidossa Formula 1 –autossa! Ja ei siis pelkästään istua, vaan kokea vauhdikas Formula 1 -kyyditys. Ja arvatkaa jännittikö minua? :)

Jo parkkipaikalle asti kuului moottoreiden jyrinää ja kumin kirskuntaa – ja heti alkoi jännittää. Radan varrella oli noin 15 erittäin innostunutta Formula 1 -fania. He pääsivät vuorotellen ajamaan Formula Renault 2.0 -autoilla 2 x 5 kierrosta. Radan varrelta katsoessa vauhti oli hurjaa ja odottelin jo kovasti milloin pääsen itse Formula 1 -auton kyytiin. Kun Formula 1 -autot ajettiin radalle, kaikkien kasvoista näkyi selvästi että päivän ja koko kesän kohokohta on täällä! Oli kiva nähdä kuinka innoissaan täysikäiset miehet olivat – kuin pikkulapset :) Kaikki osallistujat pääsivät ajamaan 5 vauhdikasta kierrosta. Kaikki tuntui radan varrelta katsottuna niin hurjalta, että minulla oli vaikeuksia pysyä kärsivällisenä. Mutta vihdoin saapui "minun hetkeni".
 


Katso kuvat (6.8.2012)

Kaksipaikkainen Formula 1 -auto näytti upealta. Tony SpeedPassionilta antoi ohjeet ja kiinnitti turvavyöt. Moottori jyrähti käyntiin. Olen nyt ihan rehellinen – kun alussa oli ainoastaan jännitys, nyt se oli vaihtunut jännitykseen ja pieneen pelkoon. Pitää silti sanoa, että minun ei olisi pitänyt pelätä ollenkaan. Ajokokemus oli todella hauskaa ja huimaa, mutta ei ollenkaan pelottava. Minullahan oli ammattilaiskuski ja kaikki turvavarusteet. Annan siis elämykselle täydet pisteet :) Mutta elämyspäiväni ei päättynyt vielä tähän. Seuraavaksi sain istua kilpa-ajoon rakennetun kuorma-auton kyytiin. Ja taas mentiin lujaa... Kuorma-autokyyditys tuntui aluksi pelottavammalta kuin Formula 1 -kyyditys, koska siinä istutaan paljon korkeammalla kuin Formula 1 -autossa. Aina kun auto otti hirveällä vauhdilla mutkia, tuntui että kaadumme. Mutta jälleen olin väärässä – ammattilaiskuski ajoi autoa taitavasti ja kaikki sujui erinomaisen hyvin. En olisi osannut ikinä kuvitella, että kuorma-auto voisi mennä näin kovaa vauhtia :)

Kiitos SpeedPassionille ja kaikille mukana olleille, joiden ansiosta sain nauttia näin kivasta päivästä. Kyseessä oli ihan varmasti kesäni paras elämyspäivä! Pitäkää silmät ja korvat auki, koska Formula 1 -ja kuorma-autokyyditykset ovat pian saatavilla myös ElämysLahjojen lahjavalikoimassa.
 

Kadri, projektijohtaja
ElämysLahjat.fi

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.