Asia Exchange

Opiskelija! Puuttuuko korkeakoulustasi haluamasi vaihtokohde? Haluatko erottua työmarkkinoilla muista hakijoista? Haluaisitko kokea ikimuistoisen matkan ja ottaa kaiken irti opiskelijaelämästä? Miten olisi kesäkoulu, vaihto, välivuosi tai tutkinto Aasiassa? Nyt se on mahdollista ja helppoa vaikka korkeakoulullasi ei olisikaan yhteistyötä Aasiassa sijaitsevien koulujen kanssa. Asia Exchange auttaa unelmiesi vaihdon toteuttamisessa! Pssst! Tätä et sitten kuullut meiltä, mutta Asia Exchange tarjoaa vaihtopaikkoja myös muualle kuin Aasiaan.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Unelmista totta

Asia Exchange tekee yhteistyötä tunnettujen ja arvostettujen eri alojen kulutuksia tarjoavien korkeakoulujen kanssa. Asia exchange tarjoaakin opintoja välivuoteen, kesäkouluun, vaihtoon tai jopa tutkintoon. Opintoja on tarjolla niin kandidaatin kuin maisterinkin opintoihin. Opintoja löytyy mm. aloille liiketalous, yhteiskuntatieteet, luonnontieteet, insinööritieteet, matkailuala, maatalous sekä arkkitehtuuri. Asia exchange:lla on jo valmiiksi tehdyt sopimukset korkeakoulujen kanssa, minkä ansiosta opintoihin haku helpottuu ja nopeutuu. Asia exchange:n kautta onkin unelmiensa opinnot löytänyt jo yli 10 000 oppilasta, yli 100:sta eri maasta. Asia exchange:n kautta varatut opinnot tarjotaan kaikki englanniksi, eli laajempaa kielitaitoa ei ennestään tarvitse olla, vaan hakukohteen kieliä pääsee myös halutessaan oppimaan paikan päällä.

Minne lähtisit jos pääseminen olisi tehty sinulle helpoksi?

Elämykset soveltuvat kaikille korkeakouluopiskelijoille tai opiskelijoiksi haluaville ja kaikkien kohteiden opinnot järjestetään englanniksi. Pääkohteiden tarjonta on seuraavanlainen;
  • Bali, Indonesia: Yksi suosituimmista vaihtokohteista Asia Exchange:llä on Bali. Opintoja löytyy niin liiketalouteen, ympäristöön, kieliin, markkinointiin kuin matkailuunkin liittyen. Rikas kulttuuri ja monipuoliset aktiviteetit eivät varmasti jätä yhtään opiskelijaa kylmäksi. Balilla voit opiskella yhden tai kahden lukukauden verran, osallistua 2-4 viikon pituisiin kesäkouluohjelmiin tai suorittaa kokonaisen kandidaatin tutkinnon.
  • Bangkok, Thaimaa: Mikä on arvioiden mukaan Aasian paras vaihto-opiskelukohde ja koko maailman kolmanneksi paras vaihto-opiskelukohde? Thaimaa tietenkin! Eikä ihme! Kun haluat vahvaa osaamista liiketalouden alalta ja voit ottaa yhden tai kaksi lukukautta tai suorittaa kokonaisen liiketalouden tutkinnon Thaimaassa, kandi tai maisteri opinnot, kaikille löytyy jotain!
  • Ho Chi Minh, Vietnam: Alana kansainvälinen kauppa, liiketalous, rahoitus vaiko logistiikka? Nyt Chi Minh Cityn keskeltä löytyvien pilvenpiirtäjien seassa on mahdollista opiskella yhdestä Vietnamin parhaista yliopistoista. Sinulla on mahdollisuus opiskella sijainnissa yksi tai kaksi lukukautta.
  • Kuala Lumpur, Malesia: Tarjontaa usemmalle eri alalle löytyy täältä! Olipa alana taloustiede, biotekniikka, tietojenkäsittely, terveystieteet, löytyy opintoja Malesiasta yhdeksi tai kahdeksi lukukaudeksi. Malesian vilkkaassa pääkaupungissa tekemistä löytyy myös opiskelun ulkopuolelta.
  • Shanghai, Kiina: Tämä kohde tuskin tarvitsee paljon esittelyä! Shanghai on äänestetty yhdeksi maailman parhaista opiskelijakaupungeista tule sinäkin tutustumaan yhdeksi tai kahdeksi lukukaudeksi! Kohde soveltyy erityisesti liiketalouden ja yhteiskuntatieteitä opiskeleville. Paikan päällä voit myös ottaa askeleen kansainvälisempää uraa ja opiskella Kiinan kulttuurin ja kaupankäynnin lisäksi kiinan kieltä.
  • Soul, Etelä-Korea: Moderni kaupunki joka ei koskaan nuku? Sitä on Soul. Tule opiskelemaan yhdeksi tai kahdeksi lukukaudeksi, kesäkouluun tai suorita paikan päällä kokonainen tutkinto. Vaihtoehtoja opintoihin löytyy yli kymmeneltä eri alalta mm. Taloustieteet, yhteiskuntatieteet, kansainväliset suhteet, insinööritieteet ja kielet.
  • Taipei, Taiwan: Monelle eri alalle löytyy opintoja myös Taipeista, olipa alana liiketalous, viestintä, markkinointi tai johtaminen löytyy nämä ja monen muun alan opinnot Taipeistä. Opiskele Taiwanissa yksi tai kaksi lukukautta ja tutustu vapaa-ajalla Taiwanin upeaan ja monipuoliseen luontoon.

Suosituimpien kohteiden lisäksi Asia exchange:llä on tarjonnassa korkeakouluja Japanista, Italiasta, Portugalista, Irlannista sekä eri puolella Amerikkaa (mm. Yhdysvallat ja Mexico).

Aasian lohikäärmeet

Asia exchange:n kautta sinulla on mahdollisuus päästä opiskelemaan kahteen Aasian lohikäärmeistä eli Etelä-Koreaan ja Taiwaniin. Etelä-Korea ja Taiwan ovatkin autojen, elektroniikan ja tietotekniikan tärkeimpien valmistajien joukossa. Tämä näkyy myös loistavana osaamisena liiketaloudessa, joita maiden korkeakouluilla on tarjota. Asia exchange tekee yhteistyötä Aasiassa tunnettujen ja arvostettujen korkeakoulujen kanssa. Asia exchange tarjoaa sinulle kohteita myös Aasian ulkopuolelta aina Eurooppaan ja Amerikkaan asti. Yhteistä kaikkien korkeakoulujen kanssa onkin jo etukäteen tehdyt sopimukset jonka avulla hakijan hakuprosessi käsitellään tavallista nopeammalla ajalla, joskus vastauksen hakupaikkaan pääsystä saa jo päivässä!

Miltä näyttää unelmien opiskelijaelämä?

Olipa tarkoituksesi päästä lukukaudeksi tutustumaan Aasiaan, yhdistää kesälomaan hieman opintopisteitä tai hakusessa kokonainen tutkinto, löytyy Asia exchange:ltä varmasti opinnot tarpeeseesi. Helpommaksi vaihtoon hakua tuskin enää voisi tehdä. Asia exchange tarjoaa kohteisiin myös erilaisia matkailu, viisumi ja kohde vinkkejä, kaikille opiskelijoille. Kohteista löytyy myös jaettuja kokemuksia ja blogista saa ajankohtaisia tietoja kohteista. Tee opinnoistasi ikimuistoiset ja laajenna osaamistasi Asia exchange:n kautta.