B&B Ida-Maria

B&B Ida-Maria järjestää jokilaiva elämyksiä Porvoossa. 1930-luvulla rakennettu M/S Fredrika jokilaiva tarjoaa romanttisia elämyksiä Porvoonjoessa ja aivan Vanhan Porvoon vieressä. Kesäkaudella järjestettävät yöpymiset ovat oiva tapa tutustua samalla Porvoon kauniiseen kaupunkiin.
Selaa kategorioita
Näytetään:
B&B Ida-Marian suosittuihin elämyksiin kuuluu romanttinen jokilaivayö Porvoossa. M/S Fredrika jokilaiva on saanut nimensä J. L. Runebergin vaimon, Fredrika Charlotta Runebergin mukaan. B&B Ida-Maria uudisti Fredrikan ja loi laivaan tunnelmallisen, modernilla tyylillä sisustetun kahden hengen hytin. M/S Fredrikan löytää nyt ankkuroituna vanhan sillan viereiselle laiturille, josta on näkymä Porvoon Tuomiokirkolle sekä punaisille ranta-aitoille. M/S Fredrikalla pariskunta pääsee viettämään romanttisen illan takakannella ihaillen Porvoon jokea ja maisemia. Elämys sisältää yhden yön laivamajoituksen M/S Fredrikalla kahdelle henkilölle. Lisäksi laivalle saapuville on käytössä makuuhuoneen lisäksi laivan alakerran oleskelutila sekä taka- ja etukannet. Elämyksen kruunaa buffet-aamiainen B&B Ida-Mariassa. Tämä elämys sopii pariskunnille, jotka haluavat kokea erilaisen bed & breakfast -yöpymisen Suomessa ja erityisesti Porvoon upeassa ympäristössä. Kyseessä on mahtava lahjaidea omille vanhemmille tai tuttavapariskunnille, jotka eivät ole vielä tutustuneet Porvoon kauneuteen.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.