Changling

Changling on vuodesta 2007 asti palvellut korkeatasoinen kauneushoitola ja parturi-kampaamo Tampereen ydinkeskustassa. Changlingin palveluista löytyy kasvohoidot, geelilakkaus, rakennekynnet, microblading, sokerointi, ripsienpidennykset, meikkaukset, varpaankynsien geelaukset ja kestotaivutukset.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Changling tarjoaa palveluissaan kestävät ja luonnolliset rakennekynnet. Valitsemallasi pituudella, värillä ja koristeluilla. Changling geelilakkaus on taas upea ja kestävä lakkaus jopa 3 viikoksi. Lakkaus on nopea tehdä ja lopputulos on ohut ja kiiltävä. Varpaankynsissä lakkaus pysyy kauniina jopa 2 kuukautta! Changling tarjoaa myös tehokkaat ja laadukkaat perus- ja erikoiskasvohoidot. Käytössä ovat ddp professional RVB Skinlab. Changling Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Paveluista löytyvä sokerointi on hellävarainen, mutta tehokas tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista. Changling ripsienpidennykset tarjoavat laadukkaat, näyttävät ja huolella tehdyt ripsipidennykset turvallisesti. Changling meikkitaiteilijat loihtivat juuri mieleisesi tyylisen meikin laadukkain meikkituottein. Sinulle valitaan juuri sinun ihollesi ja kasvoillesi sopivat meikkituotteet. Changling Wilde Pedique eli varpaankynnen geelauksella voidaan korjata osittain puuttuva, vaurioitunut tai sairas kynsi. Käytetään myös sisäänkasvavien kynsien oikaisuhoitoon. Changling kestotaivutus on taianomainen vaihtoehto omille ripsille. Kestotaivutuksella pidemmät ja runsaamman näköiset ripset.

Changling kouluttaa jatkuvasti osaamista, jotta käytössä on aina uusinta alan tietotaitoa. Tavoitteena on tarjota hellävaraisia, mutta tehokkaita hoitoja, niin keholle kuin mielelle. Asiakaslähtöinen, toiveita kunnioittava palvelu, henkilökunnan ammattitaito, laadukkaat tuotteet, kotihoito-ohjeet ja viihtyisä ympäristö tarjoavat rentouttavan irtioton arjesta. Kauniit hiukset, hyvin hoidettu iho ja juuri sinulle sopivat tuotteet itsesi hyvinvointiin! Tätä kaikkea on Changling.

Changlingin suosittuihin elämyksiin kuuluu kokonaisvaltainen hoito kasvoille. Linjasta löytyy 3 erilaista hoitoa, joista valitaan asiakkaalle yksi sopiva hoito. Vaihtoehdot ovat: DETOX ihoa puhdistava, kirkastava ja heleyttävä hoito, MOISTURISING tehokosteuttava ja SENSITIVE Rauhoittava hoito herkälle ja couperosa-iholle. Suojaa ihoa ikääntymiseltä ja ulkoisilta tekijöiltä. Kaikki kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan sekä naamion ja loppuvoiteet.

Changlingin muita suosittuja elämyksiä ovat ihotyypin mukaiset kasvohoidot ja jalkahoidot. Elämys sisältää hemmottelua kasvoille ja jaloille. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, tervetulo-hieronnan, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet. Jalkahoito sisältää kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien lyhentämisen ja hoitamisen, lakkauksen ja jalkahieronnan.