Familygolf

Familygolf tarjoaa mahdollisuutta tutustua ja pelata golfia helposti ja vaivattomasti. FamilyGolf sijaitsee Ähtärin matkailualueella Ähtärin Eläinpuiston ja Hotelli Mesikämmenen välittömässä läheisyydessä kauniin luonnonmaiseman keskellä.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Familygolfin oma majoituspaikka sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Kesäaitat sijaitsee Ähtärissä. Majoituspaikassa on terassi ja maksuton WiFi. Virroille on 39 km:n matka majoituspaikalta. Lähialueella on hyviä patikointi- ja pyöräilyreittejä. Aikaa voi myös viettää majoituspaikan puutarhassa ja yhteisessä oleskelutilassa. Tuuriin on 24 km leirintäalueelta, ja Alavudelle on 30 km:n matka. Lähin lentoasema on Jyväskylän lentoasema, jolle on 78 km Kesäaitoilta.

FamilyGolfin pihapiiri edustaa perinteistä suomalaista pihapiirirakennusta ja on mielenkiintoinen käyntikohde. Kahvila ja matkamuistomyymälä palvelevat kesäisin. Lisäksi on golfin sisäharjoittelutila ja golfsimulaattori. Lapsille on leikkihuone jossa mahdollisuus vaihtaa leluja maksutta.

Familygolfin suosituin elämys on golfpäivä kahdelle. Pelaaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta, eikä tarvitse greencardia. Elämys sisältää koko päivän pelioikeuden kahdelle par 3 -kentälle. Lisäksi elämyksen saaja voi harjoitella lähilyöntejä ja puttauksia. Familygolf tarjoaa käyttöön pelimailat ja pallot sekä tuloskortin. FamilyGolfin 6-väylän kenttä soveltuu kaikenikäisille. Lisäksi on mahdollisuus harjoitella lähilyöntejä ja puttauksia päivän aikana. Elämyslahja soveltuu miehille, naisille, lapsille, senioreille, kaveriporukoille, polttariporukoille ja liikelahjaksi tai oikeastaan kaikille aktiiviurheilusta ja varsinkin golfista kiinnostuneille.