Finnday Oy

Finnday on Helsingissä toimiva elämyspalveluyritys, joka on perustettu vuonna 2019. Finnday innoittaa hankkimaan elämyksiä ja uudelleen elettäviä kokemuksia valokuvauksen parista.

Finndayn suositulla Helsingin valokuvauskierroksella päästään kokemaan muistettava päivä, pitämään hauskaa yhdessä valokuvaten sekä tutustumaan Helsinkiin uudesta näkökulmasta. Kierroksen jälkeen jokaisella on enemmän työkaluja taltioida myös kaikki tulevaisuuden elämykset ja seikkailut.

Finndayn valokuvauskierros on uudenlainen elämys ja mielenkiintoinen keino oppia valokuvauksen ja kuvankäsittelyn perusteita. Kierroksella käydään läpi perusteita, keskustellaan valokuvauksen eri teemoista sekä annetaan vinkkejä sommittelusta poseerauksiin. Kierros sisältää lisäksi ammattilaiskameran ja objektiivin kierrokselle. Kierroksen tarkoituksena on opettaa uusia taitoja ja pitää hauskaa ryhmässä, tutustua Helsinkiin sekä selvittää eri tasoisia haasteita ja tehtäviä Helsingin keskustan alueella. Helsinki valokuvahaasteeseen osallistutaan joko pareittain tai ryhmässä.

Valokuvauskierrokset ovat loistava tilaisuus saada uusia, upeita kuvia itsestä, perheestä ja ystävistä. Valokuvaopas on mukana tallentamassa päivää ja avustamassa kuvien ottamisessa. Kaikki omat kuvat sekä kierrosoppaan ottamat kuvat toimitetaan jokaiselle osallistujalle jälkikäteen sähköisesti.

Finndayn valokuvakierrokset sopivat loistavaksi osaksi esim. yrityksien tyky- ja tyhypäiviä, polttareita, synttäreitä ja muita juhlia varten.
Selaa kategorioita
Näytetään: