Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Guitar Trainer

Guitar Trainer on Helsingin Jätkäsaaressa toimiva yksityinen kitarakoulu. Guitar Trainerin opetusfilosofian tärkeimpiä asioita ovat soittotaidon lisäksi luovuus ja sen kehittäminen. Vaikka valmiiden olemassa olevien kappaleidenkin soittaminen on hauskaa, Guitar Trainer haluaa näyttää harrastajasoittajille, kuinka he pystyvät hyödyntämään kitaransoiton taitojaan ja musiikin teoriaa luodakseen omaa musiikkia omaksi ilokseen. Kaiken kitaraharjoittelun lopullisena päämääränä tulee olla se, että voimme nauttia instrumentin soittamisesta mahdollisimman paljon ja toteuttaa kitaransoitossa ja musiikissa vapaasti haluamiamme asioita. Guitar Trainer kehittää jatkuvasti opetustaan paremmaksi, jotta Guitar Trainer voi tarjota parhaat mahdolliset puitteet kenelle tahansa sähkökitaransoitosta kiinnostuneelle omien taitojensa kehittämiseksi.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Guitar Trainerin kitaratunneilla teemme henkilökohtaisen oppimissuunnitelman tukemaan kitaransoittosi tavoitteita. Opit kitaransoittoa nykyaikaisella, tehokkaalla ja mielekkäällä opetusmetodilla, jonka avulla kitaransoittosi kehitys ei pysähdy enää koskaan. Voit oppia ja kehittää improvisointitaitoasi, jotta voit fiilistellä ja jammailla minkä tahansa musiikin päälle joko yksin tai kavereidesi kanssa! Opetamme sinulle, kuinka saat soitostasi vakuuttavan kuuloista ja kuinka saat soittoosi tunnetta. Näin kaikki mitä soitat kuulostaa aina hyvältä! Voimme auttaa sinua oppimaan suosikkikappaleitasi ja kasvattamaan soittolistaasi. Näin sinulla on kappaleita, joita voit fiilistellä itseksesi tai joilla voit esitellä soittotaitoja ystävillesi!

Guitar Trainer tarjoaa erilaisia elämyksiä ja yksi suosituimpia on sähkökitaratunnit. Vasta-alkajan kanssa kitaransoitto aloitetaan täysin nollasta aloittelijoille suunnitellun oppimissuunnitelman avulla. Lahjan saajan ei siis tarvitse tietää etukäteen kitaransoitosta mitään. Aiemmin kitaraa soittaneelle lahjan saajalle räätälöidään henkilökohtainen oppimissuunnitelma hänen oman taitotasonsa mukaan. Kuukauden kestävä jäsenyys sopii niin aikuisille kuin nuorille, kitaransoittoa jo harrastaville sekä kitaransoitosta kiinnostuneille. Aiempaa soittokokemusta ei tarvitse olla lainkaan, joten lahja soveltuu erittäin hyvin myös niille, jotka eivät ole kokeilleet kitaransoiton oppimista aiemmin.