Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Hyvinvointia ja elämäniloa Sarita YE

Hyvinvointia ja Elämäniloa Sarita YE tarjoaa hyvää oloa, hyvinvointia ja iloa luontaishoidoilla Raisiossa. Palveluista löytyy monipuoliset hieronnat ja hemmotteluhoidot. Hoitoina löytyy mm. hermoratahieronta, vyöhyketerapia, intialaiset-, ayurveda-, kiinalaiset- ja energiahoidot. Lepää hoidoissa, kuuntele rauhallista musiikkia ja anna ajatusten rentoutua. Tervetuloa hoitoihin rauhalliseen hoitohuoneeseen. Elämyksen saajalle on varattu myös oma autopaikka hoitolan pihalta, joten autolla pääsee helposti paikalle.
Selaa kategorioita

Hyvinvointia ja Elämäniloa Sarita YE tarjoaa erilaisia hoitoelämyksiä ja yksi niistä on ehdottomasti hermoratahieronta. Hermoratahieronta on vanha, kiinalaista alkuperää oleva koko kehon hoitomuoto, ns. ääreishermoston tehokuntoutushoito. Koko keho hoidetaan päästä varpaisiin: pää, käsivarret, jalat ja selkä. Hoidon vaikutus on hyvin samanlainen kuin esimerkiksi akupunktion tai vyöhyketerapian, sillä hoito tapahtuu hermoratojen, meridiaanien ja niillä olevien akupisteiden myötä. Hermoratahieronta lievittää kipuja ja lihasvaivoja, puhdistaa, hoitaa, rentouttaa ja kuntouttaa kehoa sekä hermostoa. Hermoratahieronta on rauhallista ja lempeää, useat jopa nukahtavat hoidon aikana. Hoidon jälkeen olo on rauhoittunut ja rentoutunut.

Hyvinvointia ja Elämäniloa Sarita YE:n muihin suosittuihin elämyksiin kuuluu reiki-energiahoito. Reiki on yksi laajimmista levinneistä luonnonmukaisista hoitomuodoista. Se on tullut länsimaihin Japanin kautta, mutta ollut käytössä jo muinaisen Egyptin kulttuureissa. Idässä tämä energia tunnetaan nimillä chi, ki tai prana. Reiki on riippumaton elämänkatsomuksesta ja uskonnollisesta näkemyksestä. Kehossamme on energiapisteitä eli chakroja, joista seitsemän päächakraa tunnetaan parhaiten. Nykyään meille on avautunut myös mahdollisuus työskennellä 12 chakran kanssa. Chakrat toimivat ihmisen energiajärjestelmässä energian vastaanottimina ja jakajina. Näiden energiakeskusten kautta vaikutamme kehomme sekä energiakenttämme hyvinvointiin. Monilla nämä energiakanavat saattavat olla tukossa mm. kiireisen elämäntyylin, stressin tai sairauden vuoksi. Reiki-hoito avaa energiatukkeumia ja edesauttaa siten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoito rauhoittaa mieltä, rentouttaa, antaa energiaa ja tuo levollisuutta elämään. Energiatasapainon palauduttua keho on henkisesti ja fyysisesti tasapainossa. Reikihoito sopii kaikille, jotka arvostavat kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hyvinvointia ja Elämäniloa Sarita YE tarjoaa myös elämyksenä suosittua Intialaista päähierontaa ja jalkahierontaa luomuöljyllä. Pään, kasvojen, niskan ja hartian seudun lihakset keräävät helposti jännitystä päivän aikana. Näiden alueiden hierominen helpottaa särkyä ja rauhoittaa mieltä. Hoitopöydällä rentoutuminen ja hierontaliikkeet auttavat vapautumaan stressistä ja kokemaan hyvän olon tunteita. Jalkahieronta perustuu ayurvedaan eli tietoa terveydestä sekä vyöhyketerapiaan (ayurvedinen refleksologia). Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja hierontatekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle.
Intialainen pää- ja jalkahieronta lievittää lihasjännityksiä, helpottaa päänsärkyä ja migreeniä, vähentää stressiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa, helpottaa unen saantia sekä auttaa kehon toimintojen ylläpidossa. Hoidossa sääret, jalkaterät ja jalkapohjat hierotaan rentouttavasti luomuöljyllä. Hoidon aikana käsitellään myös marmapisteitä, joiden hoito auttaa ylläpitämään kehon, mielen ja tunteiden tasapainoa. Hoidossa käytettävä kasamalja helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Kokonaisvaltainen hoito.