Inglot Kluuvi

Inglot Kluuvi on kosmetiikkaliike Helsingin Aleksanterinkadulla. Kauppakeskus Kluuvissa sijaitseva Inglot tarjoaa mm. meikkiopastusta ja juhlameikkausta kaikille. INGLOT Cosmetics on värikosmetiikkaan erikoistunut kansainvälinen yritys ja sen liikkeissä saa aina palvelua alan ammattilaisilta. INGLOTin tuotteista puuttuu yleisimmin allergisoivat osat ja tuotteet ovat 98% parabeenivapaita. Lisäksi tuotteita ei testata eläimillä. Yhteistyössä ensiluokkaisten meikkitaiteilijoiden kanssa INGLOT tuo kosmetiikkamarkkinoille viimeisimmät trendit väreissä, koostumuksissa ja muodoissa. Sävyjä ja väriyhdistelmiä on lukemattomia ja liikkeissä on lupa kokeilla ja yhdistellä yli 1500 väriä.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Inglot Kluuvin suosittuihin kuuluva elämys meikkiopetus on varma valinta meikkauksesta kiinnostuneille. Meikinopastuksessa saa neuvoja värien käyttöön ammattilaisilta. Elämys sisältää 1.5 tunnin meikinopastuksen INGLOTin Helsingin Kluuvin myymälässä. Lahja soveltuu niin meikkauksen vasta aloittaneille kuin nillle, jotka ovat meikanneet pidempään ja haluavat oppia uusia niksejä ja tekniikoita.

Inglot Kluuvin muita suosittuja elämyksiä ovat juhlameikkaukset elämän tärkeisiin tilanteisiin. Juhlameikissä saa ammattilaisen tekemän meikin, joka tehdään asiakkaan tarpeet ja piirteet huomioiden ja joka kestää koko päivän. Tämän seurauksena juhlat sujuvatkin ilman jatkuvaa huolta meikistä. Elämyslahja sisältää juhlameikin Helsingin Kluuvin myymälässä. ja se sopii lahjaksi oikeastaan ihan kaikille. Lahjan voi ostaa myös itselleen.