Jälkipoltto Oy

Jälkipoltto on Helsingin Malminrinteessä toimiva työkyvyn ja hyvinvoinnin parantaja. Jälkipoltto on liikkeellä työkyvyn ja hyvinvoinnin puolesta. Nopeatempoinen ja muuttuva työelämä vaatii työntekijöiltä entistä parempia itsensä johtamisen ja itsestä huolehtimisen taitoja sekä henkisesti että fyysisesti. Työyhteisön tavat ja henkilökohtaiset valinnat yhdessä vaikuttavat yksilön hyvinvointiin, palautumiseen ja terveyteen. Liikkeen voimalla mieli ja keho vahvistuvat. Hyvä työkyky on myös hyvä vapaa-ajan kyky. Työhyvinvointi edellyttää suunitelmallisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Yksilölliset valmennusohjelmat auttavat työyhteisön jäseniä pysymään terveinä, hyvinvoivina ja suorituskykyisinä sekä työssä että vapaa-ajalla. Hyvinvointi rakentuu tasapainoisesta ja terveellisestä elämästä, jonka kaikki osa-alueet ovat sopusoinnussa. Niin työ- ja yksityiselämän osatekijät kuin liikunta, ravitsemus ja uni ovat jokainen vuorovaikutuksessa keskenään.
Selaa kategorioita

Urheilun iloa

Urheilu pitää ihmisen liikkeessä ja kunnossa. Se on yksi hyvän ja pitkän terveyden peruspilareista. Jälkipoltto oylta löytyy pitkää kokemusta ja rautaista ammattitaitoa auttaa sinut elämäsi kuntoon. Valmentajan avulla urheilusta tulee kivaa ja jokapäiväinen rutiini. Urheilun tueksi sinulle voidaan luoda kehitystä tukeva ruokavalio. Hyvä ruokavalio on yhtä tärkeä osa kehittymistä, kuin laadukas urheilusuoritus. Siksi monet ihmiset tukeutuvat valmentajaan heti alusta alkaen, jotta säästytään virheiltä, joita monet aloittelijat tekevät. Ajatus valmentajasta saattaa aluksi kuulostaa siltä, että maksat jollekkin siitä, että hän huutaa sinulle ja pakottaa jatkamaan. Tämä ei kuitenkaan ole totta, sillä Jälkipoltolla toimitaan aina asiakkaan kykyjen ja toiveiden mukaisesti ja räätälöidään ohjelma juuri sinulle sopivaksi. Valmennus on verkkovalmennus, mutta sinulla on valmentaja koko ajan tukenasi. Hyppää siis mukaan nyt sillä mitä aikaisemmin aloitat, sitä nopeammin pääset tavoitteeseesi!

Pysyvä muutos

Jälkipoltolla sinun on mahdollisuus valita useasta paketista niin yksilöille kuin yrityksille. Sytytyspaketti on loistava paketti kenelle tahansa, sillä se on todella monipuolinen. Treeni matkasi alkaa henkilökohtaisella konsultaatiolla. Siinä kartoitetaan tarpeitasi ja tavoitteitasi. Jotta pääset alkuun, saat salilla henkilökohtaista valmennusta tunnin verran. Alku konsultaation tarkoituksena on suunnitella sinulle treeniohjelma sekä ruokavalio. Ammattitaitoinen valmentaja kuuntelee toiveitasi ja ohjelmista rakennetaan henkilökohtaiset juuri sinulle. Lähtökunnollasi ei ole merkitystä vain asenteella. Sinulle luodaan henkilökohtainen suunnitelma, jonka avulla pääset tavoitteeseesi. Jotta elämäntapamuutoksesta saadaan pysyvä, sinua ei hylätä oman onnesi nojaan konsultaation ja suunnitelman jälkeen vaan sinulla on tukenasi etävalmentaja koko matkasi ajan. Lisäksi sinun tulee täyttää ruokapäiväkirjaa, joka auttaa sinua pitämään ruokavaliosta kiinni ja konkretisoi edistystä.

Kaikki tarvitsemasi

Jälkipolton systyspaketti on kokonaisvaltainen paketti, jolla varmasti pääset tavoitteeseesi ja muutoksen elämääsi. Valmennukset kestävät 6-12 kuukautta, sillä nopeaa tietä onneen ei ole. Kovalla työllä ja valmentajien avulla pääset kuitenkin helpommin tuloksiin, kuin mahdollisesti yksin. Yhteisöllisyys tuo voimaa myös urheilussa. Joten olitpa sitten aloittelija tai kuntosalille palaava tämä paketti on tarkoitettu juuri sinulle. Koska se on henkilökohtainen ja luoto juuri sinua ja tavoitteitasi varten mikään ei voi mennä vikaan.

Aloita NYT

Kuten monessa muussakin asiassa, kun aloitat nyt pääset maaliin nopeammin. Koskaan ei siis ole huono aika aloittaa uutta harrastusta ja muokata elämäsi ja elintapasi uuteen uskoon. Kova työ ja omistautuminen palkitaan varmasti ja sinä päätät, miten voit esimerkiksi vuoden kuluttua, oletko yhä samassa pisteessä vai täysin uusi ihminen. Ota vastaan ammattilaisten apu ja tulokset ovat taatut. Älä siis odota enään vaan hyppää mukaan ja et varmasti pety!