Jälkipoltto Oy

Jälkipoltto on Helsingin Malminrinteessä toimiva työkyvyn ja hyvinvoinnin parantaja. Jälkipoltto on liikkeellä työkyvyn ja hyvinvoinnin puolesta. Nopeatempoinen ja muuttuva työelämä vaatii työntekijöiltä entistä parempia itsensä johtamisen ja itsestä huolehtimisen taitoja sekä henkisesti että fyysisesti. Työyhteisön tavat ja henkilökohtaiset valinnat yhdessä vaikuttavat yksilön hyvinvointiin, palautumiseen ja terveyteen. Liikkeen voimalla mieli ja keho vahvistuvat. Hyvä työkyky on myös hyvä vapaa-ajan kyky. Työhyvinvointi edellyttää suunitelmallisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Yksilölliset valmennusohjelmat auttavat työyhteisön jäseniä pysymään terveinä, hyvinvoivina ja suorituskykyisinä sekä työssä että vapaa-ajalla. Hyvinvointi rakentuu tasapainoisesta ja terveellisestä elämästä, jonka kaikki osa-alueet ovat sopusoinnussa. Niin työ- ja yksityiselämän osatekijät kuin liikunta, ravitsemus ja uni ovat jokainen vuorovaikutuksessa keskenään.
Selaa kategorioita
Jälkipoltto tarjoaa elämyksenä sytytyspaketteja. Onko sohva käynyt jo liian tutuksi? Onko tavoitteenasi mahtua vielä niihin 5 vuotta sitten hankittuihin lempifarkkuihin tai olla vaikkapa hääkuvassa hieman timmimmässä kunnossa? Kaipaako ruokavaliosi päivittämistä? Sytytyspaketti räätälöidään aina omien tavotteiden mukaisesti. Arvostetun kuntoluotsin ohjauksessa saa tarkat neuvot tavoitteiden saavuttamiseksi. Kuntoluotsin henkilökohtaisella tapaamisella kartoitetaan omia tavoitteita vastaavat ohjelmat, olivatpa ne kuntoiluun tai ruokavalioon liittyviä. Paketti sisältää konsultoinnin valmentajan kanssa, tunnin mittaisen tapaamisen salilla, ruoka- ja kuntosaliohjelman, ruokapäiväkirjan, henkilökohtaisen suunnitelman ja ammattitaitoisen opastuksen niiden saavuttamiseksi sekä etänä tapahtuvan tukikonsultoinnin. Elämäntaparemontointi tai yleiskunnon päivittäminen on sijoitus, josta ei kannata tinkiä. Elämys sopii kaikille kunnosta riippumatta. Mikä onkaan parempi lahja itselle tai läheisille, kuin välittää heidän terveydestään ja hyvinvoinnistaan?
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.