Vanha Mylly

Kotieläinpiha Vanha Mylly on pieni ja sympaattinen ympäri vuoden palveleva vierailukohde Muuramen Isolahdessa. Kotieläinpiha Vanha Mylly tarjoaa historiaa huokuvan ympäristön ja paikan, jossa on paljon erilaisia eläimiä. Kotieläinpihan eläimiin kuuluu mm. kaneja, aaseja, lampaita sekä kanoja. Eläimiä pääsee katsomaan myös ihan läheltä ja niitä voi myös rapsutella jos niin haluaa.

Sisältä Kotieläinpiha Vanha Mylly tarjoaa tunnelmallisen tuvan, josta saa ostettua kahvia, mehua, herkkuja sekä makkaroita. Makkaroita pääsee paistamaan sepän pajaan tehdyllä nuotiopaikalla.

Kotieläinpiha Vanha Mylly tuottaa ja myy omien eläinten kuvista tehtyjä tuotteita. Tuotteina löytyy mm. tarroja, magneetteja ja kortteja. Lisäksi omien kanojen herkullisia munia, oman tuotannon hunajaa, villatuotteita ym.

Kotieläinpiha Vanha Mylly järjestää myös eläinsynttäreitä, jossa lapsille voidaan järjestää ikimuistoinen päivä eläimien parissa. Synttäreillä hoidetaan eläimiä, ulkoilutetaan kaneja valjaissa, harjataan aaseja ja syödään herkkuja maalaismaisemissa. Eläinsynttärit sopivat jopa 11 osallistujalle.

Kotieläinpiha Vanha Mylly tarjoaa loistavia virkistyshetkiä myös aikuisille. Aikuisten virkistyshetkissä rauhoitutaan eläinten ja luonnon voimaannuttavan läsnäolon äärellä. Käsillä tekemisen iloa koetaan mm. huovuttamalla omaa huopasaippuaa. Virkistyshetken kruunaa pullakahvit. Arjen virkistyshetki sopii hyvin ystävän, työkaverin tai vaikkapa työporukan virkistyspäivän ohjelmaksi.

Kotieläinpiha Vanhan Myllyn palveluihin kuuluu myös valokuvauspalvelut. Valokuvia voidaan ottaa lempieläimen kanssa tai kuvaajan voi tilata tarvittaessa eläinsynttäreille mukaan, jolloin päivän hetket saadaan taltioitua kaikille mukaviksi muistoiksi.

Kotieläinpiha Vanha Mylly on loistava koko perheen vierailukohde, jossa voi viettää helposti pidemmänkin aikaa.
Selaa kategorioita
Näytetään: