Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kalastusretki majoituksella

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kalastusretki majoituksella

Turku
1-5 henkilöä

695 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
695 €

Jännittävä retki saariston kala-apajille 

Opastetulla kalastusretkellä lahjan saaja voi päästä oppimaan hauen jerkki-, perho-, tai täkykalastusta, kuhan ja ahvenen vertikaalijigausta, siianongintaa tai vaikka meritaimenen raksiuistelua! Tai ehkä hän vain yksinkertaisesti haluaa lähteä jahtaamaan sitä suurta vonkaletta. Retkellä on hyvä mahdollisuus saada siiman päähän oma ennätyskala!

Pikepointer järjestää räätälöityjä kalastusretkiä Turun saaristossa sesongin parhailla paikoilla. Oppaana toimii Mikael Kiviluoto, joka tuntee vedet yli kahdenkymmenen vuoden aktiivikalastuksen ajalta. Retkellä kalastetaan eri heittokalastus- ja uistelutekniikoilla. Koko päivän kalastusretkellä on myös kalatakuu!

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Yhden päivän opastettu kalastusretki (8 tuntia) ja yöpyminen Pikepointerin tukikohdassa (mökkiin voi majoittua 6 henkilöä). Elämykseen sisältyvät majoitus, oppaan palvelut, kalastusvälineet, polttoaineet ja pelastusliivit. Asiakkaan vastuulle jää valtion kalastuksenhoitomaksun suorittaminen ja läänikohtaisen kalastusluvan hankkiminen. Molemmat luvat saa hankittua helposti myös kännykällä.

Kenelle elämyslahja sopii?

Sopii kaikille kalastamisen ystäville. Aikaisempaa kalastuskokemusta ei tarvitse olla, vaan retkellä opastetaan kaikki alusta pitäen. Myös kokeneempi kalamies voi saada uusia vinkkejä omaan harrastukseensa!


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus.

Kesto

1 yön majoitus.

Osallistujat

1-5 henkilöä.

Sää

Koko avovesikausi.

Lisätiedot

Asiakkaan vastuulle jää valtion kalastuksenhoitomaksun suorittaminen ja läänikohtaisen kalastusluvan hankkiminen. Molemmat luvat saa hankittua myös kännykällä.

Peruutukset tehtävä väh. 2 viikkoa ennen sovittua retkeä.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.