multifunctional_gift

Suosittelemme:

Lamborghini VIP-ajoelämys kiitoradalla

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Lamborghini VIP-ajoelämys kiitoradalla

Helsinki
1 henkilöä

189,99 € 240 € -21%

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Kokeile yhtä maailman voimakkaimmista autoista

Elämyslahjat tarjoaa mahdollisuuden kokea, miltä tuntuu istua Lamborghini Gallardon rattiin ja tuntea 570 hevosvoiman teho. Tämä on varmasti yksi jokaisen urheiluautojen ystävän haaveista. Auton kaunis ulkomuoto ja tehokas moottori takaavat ainutlaatuisen ajokokemuksen ja tunteen. Voi siis olla varma, että ihmisten katseet kääntyvät tien varrella.

Auton tietoja:

  • Huippunopeus 325 km/h
  • Kiihtyvyys 100km/h 3.6 sek
  • Moottorin tilavuus 5204 cc
  • Moottorin teho 570 hv , 5,2 - V10
  • Maksimi vääntö 540 Nm 

Mitä elämyslahja sisältää?

Paikan päällä tavataan ajo-ohjaaja, joka kertoo autosta ja sen ohjattavuudesta, jonka jälkeen on vuorossa itse ajo. Pääset ajamaan 10 kierrosta: 2 lämmittely, 6 nopeaa ja 2 "cool down" -kierrosta. Ajo-ohjaaja on koko matkan mukanasi.Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Kesäkaudella.

Lisätiedot

Voimassaoleva ajolupa vaaditaan. Ajopäivä toteutetaan, kun osallistujia on 40. Ajot järjestetään ennalta määriteltyinä päivinä kesäkaudella.

Ohjaaja puhuu englantia, mutta neuvonta tapahtuu myös suomeksi. Ajamiseen vaaditaan voimassaoleva B-luokan ajokortti. Ajoelämykseen vaadittava ikäraja on 20 vuotta sekä ajajalla tulee olla ajokokemusta vähintään 2 vuoden ajalta.

Elämystä ei toteuteta alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena olevalle. Liikennesääntöjä ja ajo-ohjaajan neuvoja on noudatettava.


Palvelun toteuttaja

Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (2)

Pasi

Alussa kädet vähän tärisi ja päätä huimasi. Mutta kun pääsin vauhdin makuun, en olisi halunnut käsiä irrottakkaan ratista. Olisin toivonut vähän pidempää ajoa, niin huikeaa se oli.

Aleksi

Lahjan saaja ei olisi voinut olla tyytyväisempi. Kaikki järjestelyt sujuivat hyvin ja ajaminen oli ollut aivan mahtava kokemus.

1
Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.