Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Rentoutuskellunta

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Rentoutuskellunta

Helsinki
1 henkilöä

55 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
55 €

Kuin viikonloppu kylpylässä pakattuna yhteen tuntiin

Nykypäivän hektisessä kaupunkiympäristössä on välillä vaikea rauhoittua kehon vaatimalla tavalla. Kelluntatankissa on kuitenkin tarjolla totaalinen tauko painovoimasta ja aistien ylikuormituksesta: täällä koetaan kehon ja mielen huumaava hiljaisuus ja tullaan 60 minuutin jälkeen ulos tankista levänneenä ja energisenä!

Mitä elämyslahja sisältää?

Kuvittele painovoimattoman leijumisen tila. Kelluntatankin veden suolapitoisuus kannattelee osallistujan kehoa, jolloin tämä voi rentoutua täydellisesti tankin tarjoamassa hiljaisuudessa. Vesi on kehonlämpöistä, joten hetken kellumisen jälkeen on enää vaikea tuntea kehon ja veden rajaa. Tankki on äänieristetty, joten rentoutua voi täydellisessä hiljaisuudessa ja pimeydessä koko 60 minuutin ajan.

Kelluntatankissa ulkomaailma sulkeutuu ulkopuolelle, ja syvenevän rauhoittumisen myötä keho alkaa voida paremmin. Kun kehon ei tarvitse taistella painovoimaa vastaan ja aistikanavien kautta tulevan informaation määrä on minimoitu, palautuvat kehon todelliset voimavarat taas täyteen potentiaaliinsa.

Kenelle elämyslahja sopii?

Rentoutuskellunta sopii täydellisesti kaikille meditaatiosta ja mindfulness-harjoituksista kiinnostuneille, seesteisen mielen harjoittajille sekä arjen keskellä stressaantuneille läheisille.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Oma pyyhe mukaan.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Kellunta sopii kaikille.

Varaukset: http://floatinghelsinki.com/varaa-aika/

Kellunnassa ei käytetä uimapukua.Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Pinja

Työpäivän päätteeksi oli luonnollisesti energiataso hieman laskenut, tämähän on oiva paikka mennä tutustumaan miltä rentoutuskellunta tuntuu! 

 

Paikanpäällä sain kattavan perehdytyksen, miten kellunta etenee ja kuinka minun tulee valmistautua siihen. Ennen kelluntaa kävin nopeasti suihkussa rentouttavassa tilassa ennen suolaveteen hyppäämistä. Allas oli kovin pimeä ja vettä tuskin nilkkoihin asti. Mitähän tästäkin tulee. Kun kävin makuulle, suljin simäni ja annoin niskani rentoutua, tunne oli varsin horroksinen. En ollut varma liikuinko ollenkaan, kun kelluin vedenpinnan tasalla ilman kostetusta lattiaan tai seiniin. Hetken kuluttua rentoutava musiikki alkoi kantautua korviiini, vaikka korvani olivatkin vedenpinnan alapuolella. Hetki hetkeltä mieleni rentoutui entistä enemmän. En ollut varma, olinko hereillä vai en!

 

Kun viimeinen musiikkilaji alkoi soimaan, mikä oli samalla merkki kellunnan päättymisestä, olin kadottanut ajantajuni lähes täysin. Vielä lämmin suihku päälle ja rennoin mielin kotiin. Kotona oli kieltämättä rentoutunut ja levollinen olo, niin fyysisesti kuin henkisesti.

 

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.