Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Siirrettävä kylpytynnyri

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Siirrettävä kylpytynnyri

Turku
1-6 henkilöä

80 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
80 €

Nautinnollisia kylpyhetkiä missä vain

Onko läheisesi aina haaveillut omasta uima-altaasta? Enää ei tarvitse! Kevytperävaunuun kiinteästi asennettu kylpytynnyri on loistava lisä esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin, polttareihin, saunailtaan, yrityksen virkistyspäivään tai vaikkapa kesämökkireissua piristämään.

Palju on valmistettu laadukkaasta suomalaisesta merialumiinista, joka on hygieenisempi vaihtoehto puiselle paljulle: lika ei siihen tartu eikä imeydy. Kylpytynnyri on asennettu kiinteästi kevytperävaunuun ja sitä saa vetää lähes autolla kuin autolla.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • siirrettävä palju käyttöön vuorokauden ajaksi
  • paljuun mahtuu istumaan jopa kuusi henkilöä

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Siirrettävä palju on mainio lahjaidea, joka piristää niin juhlia kuin tavallista arkeakin. Kesähelteiden aikaan palju on kuin viileä keidas auringonpaisteessa, kun taas talvisin se palvelee lämpimänä ja kutsuvana rentoutuspaikkana. Mukaan nauttimaan mahtuu jopa kuusi henkilöä, eli kannattaa kutsua kaverit ja sukulaisetkin mukaan...


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Yksi vuorokausi.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Polttopuut, kuljetus ja käytönjälkeinen puhdistus sopimuksen mukaan. HUOM! Hinta koskee arkivuorokautta.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.