Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Discover Scuba Diving laitesukelluskokeilu avovedessä

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Discover Scuba Diving laitesukelluskokeilu avovedessä

Kuopio
1 henkilöä

120 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
120 €

Discover Scuba Diving — laitesukelluskokeilu altaassa!

Laitesukellus on huippusuosittu harrastus. Sukelluskokeilu on helppo ja hauska tapa perehtyä sukellukseen. Sukelluskokeilu ohjaajan valvonnassa on useimpien sukeltajien ensimmäinen kosketus harrastukseensa. Kokeilun jälkeen on helppo halutessaan jatkaa peruskurssille. 

Kokenut sukelluskouluttaja neuvoo lahjan saajalle paineilmalaitteiden toiminnan. Lyhyen teoriaosuuden jälkeen lahjansaaja pääsee sukeltamaan kokeneen sukelluskouluttajan mukana. Sukelluskokeilu on turvallista ja hauskaa.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Lahjaan sisältyy perehdytys laitesukellukseen sekä sukelluskokeilu altaassa yhdelle hengelle. Kesto on noin 2 tuntia.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Laitesukellus on mainio lahja sukelluksesta innostuneelle ystävälle. Yhtä hyvin lahja sopii seikkailumieliselle matkailijalle ja liikkumista rakastavalle kaverille tai puolisolle. Moni on hurahtanut sukellukseen lopullisesti, kun on matkoillaan päässyt kokemaan, miten kaunis maailma meren alla aukenee. Sukellus on hauskaa myös altaassa, ja lahja sopiikin erinomaisesti sekä lapsille että aikuisille. Edellytyksenä on normaali terveydentila. 

Sukelluskokeilu oli mukana Suomen paras elämys -kilpailussa. Lue elämystestaajien kokemukset 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Kuopio

Vaatteet

Osallistujalla tulisi olla uimapuku.

Kesto

3 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Kesäkaudella.

Lisätiedot

Alaikäraja laitesukelluskokeiluun avovedessä on 10 vuotta. Kaikilla osallistujilla pitää olla normaali terveyden tila tai lääkärin todistus laitesukellusta varten. Alaikäisiltä osallistujilta vaaditaan huoltajan suostumus. On toivottavaa, että huoltaja osallistuu itse myös alaikäisen sukelluskokeiluun.

Toteutetaan Seikkailukeskuksen kurssikalenterin mukaisesti. Tapahtumaan voi osallistua muitakin asiakkaita.Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Niko

Märkäpuvun pukeminen ylle mietitytti aluksi, kun olin testaamassa laitesukellusta. Kuinka jaksaisin kantaa happipulloa ja muita painavia varusteita? Huolimatta kertyneestä lisäpainosta vesi vapautti tunnetta huomattavasti, eikä sitä vastaan kannattanut taistella. Ohjeistuksessa annetut vinkit tulivat tarpeeseen, joista korostuu erityisesti tasainen hengitys. Laitesukellus on yhtä aikaa haastavaa, vapauttavaa ja kurinalaista vedessä seikkailua. Mahdollisuuksien ja haasteiden määrä on Suomen lukuisten vesialueiden myötä hyvin laaja, joka nosti omaa motivaatiotani oppia lisää lajista!

 

Miksi juuri tämä elämys?

 

• Sopii hyvin vedestä nauttiville
• Paljon haastetta ja uskalluksen ylittämistä
• Opettavainen tutustuminen toimimiseen ja viestimiseen veden alla

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.