Suklaatasting Pietarsaaressa (10:lle)

1 2 3 4 5 (0)
10 henkilöä

600 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Käsintehtyjä suomalaisia suklaaherkkuja

Suklaatasting alkaa tutustumisella kaakaoplantaaseihin sekä eri kaakaolajikkeisiin ja niiden valmistukseen kuvien avulla. Tämän jälkeen maistellaan suklaita, jotka tulevat eri puolilta kaakaoviljelyalueita. Tastingiin sisältyy jokaiselle Valrhonan suklaasetti, jossa on 6 tummaa suklaata, sekä 3 SuklaaParatiisin täytekonvehtia. Suklaat ovat käsintehtyjä Suomessa.

Kenelle elämyslahja sopii?

Lahja sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita suklaasta sekä sen valmistuksesta ja maistelusta. Suklaa-tasting -tilaisuudet sopivat erityisesti yrityksille ja yhteisöille esimerkiksi TYKY- ja virkistäytymispäiviin.


Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Osallistujat

10 henkilöä.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Tasting tapahtuu asiakkaan omissa tiloissa.

Lisähenkilöt varauksen yhteydessä 60€/hlö.Elämystestaajan kommentti

Tuuli

Vaikka entuudestaan meillä jokaisella on eritasoista kokemusta suklaasta, tiesin ettei tämä tule olemaan mikään tavanomainen herkutteluhetki. Nähtyäni minkälainen kattaus eri laatuisia ja näköisiä maistiaisia oli odottamassa, oli hyvin vaikea hillitä itseäni! Kyse ei ollut kuitenkaan pelkästä maistelusta, sain paljon tietoiskuja suklaan valmistuksesta, koostumuksesta ja mitä tulee ottaa huomioon eri laatuja maistellessa. Kaikki makuaistit heräsivät aivan uudella tavalla, kun maistelussa ei ollut kyse tavallisesta maitosuklaasta. Elämyksenä suklaatasting on yhtä aikaa rentouttava ja informatiivinen, sitä voisi jopa verrata viinien maisteluun, jonka aikana löytää hyvin helposti oman uuden suosikkimaun.

 

Miksi juuri tämä elämys?

 

  • Sopii kaikille, ei ainoastaan suklaan ystäville
  • Rentouttava ja opettavainen kokemus
  • Herättää aisteja herkuttelun ohessa

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.