Huima surmanhyppy

1 2 3 4 5 (2)
Kuopio
1 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Todellinen miehuuskoe...

Tämä on erittäin suosittu polttariohjelma! 30 metrin korkealta lavalta hypätään tyhjyyteen ja tavoitteena on saada kiinni 3 metrin päässä olevasta liaanista, joka roikkuu n. 30 metrin korkeudessa. Matkaa laskeutumiseen tulee n. 35 metriä ja lähtö on hyppyreiden vauhtitornin välissä olevalta kävelytasanteelta. Asiakas roikkuu pelkän köyden varassa ja ohjaa itse pudotuksen nopeutta. Turvallisuudesta huolehtii varmistusköysi ja jos epäonnistut, sinua odottaa pudotus köyden varaan.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • huima surmanhyppy 30 metrin korkealta kävelytasanteelta

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Tämä elämyslahja sopii todellisille hurjapäille, ja se on loistava ohjelmanumero polttareihin ja miksei myös upeisiin synttärijuhliin!

Surmanhyppy oli mukana Suomen paras elämys -kilpailussa. Lue elämystestaajien kokemukset 


Sijainti

Kuopio

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

Kamerat mukaan!

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lahjakortti on yhdelle.Elämystestaajan kommentti

Niko

Vaikka nimi toisin viittaa, ei köysiseikkailu Kuopion vehreissä maisemissa ollut niin kammottava mihin nimi viittaa. Perusteellisen opastuksen jälkeen totuttelimme hitaaseen köysilaskuun, jotta saisin juonesta kiinni ennen varsinaista suoritusta. Lämmittelylaskeutumisia tehtiin eri nopeuksin turvavaljaiden kanssa. Näin ollen liika pelko pysyi poissa. Loppuhuipentumana ollut hyppy korkeuksissa kohti roikkuvaa köyttä oli todellinen miehuuskoe. Alun jännityksen jälkeen keräsin itseni ja sain kuin sainkin kiinni köydestä. Vaikka muutama ylimääräinen sydämentykytys ilmeni, oli se kaiken kokemuksen arvoista. Jälkikäteen jäi hieno fiilis, kuinka pystyi lopulta keräämään itsensä ja lopulta onnistumaan itsensä ylittämisessä.

 

Miksi juuri tämä elämys?

 

• Turvallinen, mutta samalla jännittävä elämys
• Mahdollisuus ylittää itsensä
• Sopii kaikille, ketkä kaipaavat haastetta ja itsensäylittämistä

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.