Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Wine in the Woods

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Wine in the Woods

Nuuksio
1 henkilöä

118 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
118 €

Miten pinot noir toimii picea abiesin kanssa?

Wine in the Woods on täysin uudenlainen viinitastingelämys, jossa kestävästi tuotettujen, korkealaatuisten eurooppalaisten viinien maistelu yhdistetään suomalaiseen luontoon pääkaupunkiseudun kupeessa. Metsän syliin rakennettu viinibaari tarjoaa täysin erilaisen ja joka päivä vaihtuvan aistielämyksen, johon aurinko, tuuli ja vuodenaikojen mukaan elävä luonto luovat oman säväyksensä. Opastettu aistikierros luonnossa ja eräsommelierin viinitasting metsän sylissä, mitä muuta sitä kauniilta kesäpäivältä voisi toivoakaan?

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämys alkaa lyhyellä ja helpolla, aisteja avaavalla opastetulla luontokävelyllä, jonka jälkeen eräsommelier esittelee ja maistattaa lahjan saajalle viisi valikoitua punaviiniä. Elämys kestää yhteensä 2 tuntia ja tapahtuu kokonaisuudessaan ulkona Nuuksion kansallispuistossa. Metsäympäristö herkistää osallistujien aisteja ja tekee elämyksestä aivan erityisen maisteluhetken.

Kenelle elämyslahja sopii?

Wine in the Woods toimii erinomaisena lahjana nautiskelijoille ja luonnosta inspiroituville viininystäville. Elämys sopii yhtä lailla viinien parissa aiemmin harrastuneille henkilöille kuin myös niille, jotka eivät ole koskaan ennen maistelutilaisuuteen osallistuneet.

Huomioithan, että lahjan saajan tulee osallistuakseen olla yli 18-vuotias. Viinimaistatus järjestetään vain valikoituina päivinä.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Nuuksio

Vaatteet

Ulkona olemiseen ja säätilaan soveltuvat vaatteet. Voit tulla myös farkuissa

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Elämys tapahtuu ulkona kesäkaudella, pukeuduthan tarvittaessa säänmukaisesti.

Lisätiedot

Tastingin luonteesta johtuen tilaisuus on K-18.
Tilaisuudet järjestetään ennalta määriteltyinä päivinä, kun minimiosallistujamäärä on vahvistunut.
Varaus on sitova.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.