Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Levels Gym & Spa

Rentoutusta, kuntoilua vai rauhoittavan joogan pariin? Levels Gym & Spa tarjoaa ainutlaatuisia kehonhuolto-, spa- ja kuntosalipalveluita hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Leppävaarassa, aivan kauppakeskus Sellon vieressä. Levels Gym & Spa:lla voit tutustua monipuolisesti erilaisiin joogatunteihin, nauttia hieronnasta tai tehdä kehonkoostumusmittauksen. Kaikki hyvinvointiin yhdestä paikasta!
Selaa kategorioita

Levels Gym & Spa Espoon sykkeessä!

Espoon Leppävaarassa sijaitseva hyvinvoinnin keidas Levels Gym & Spa tarjoaa palvelut hyvinvointiin ja kehonhuoltoon. Levels Gym & Spa palveluista löytyy sarjakortteja monipuolisille joogatunneille ja thai Yoga- hierontaan. Inbody kehonkoostumusmittauksessa tulokset käydään Levels Gym & Spa:ssa personal trainerin kanssa, joka antaa loistavan pohjan oman hyvinvoinnin kartoittamiseksi.

Levels Gym & Spa tarjoaa palvelut kuntosalin, spa-osaston ja joogan parista, se on hyvinvointikeidas joka on suunniteltu kattavasti erilaisiin tarpeisiin. Levels Gym & Spa ei jätä ketään kylmäksi, josta huolen pitävät ystävällisen henkilökunnan ja saunan lisäksi, infrapunasauna, lämminvesiallas sekä poreamme.

Miltä hyvinvointi näyttää juuri sinulle?

Levels Gym & Spa:ssa palveluita löytyy kaikenikäisille. Joogan 10x sarjakortin kohteen voit valita mm. vaihtuvasta Seasonal Yoga:sta, tasapainoa ja kehon liikkuvuutta kehittävästä Flow Yoga:sta, rauhallisesta Slow Yoga:asta tai kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvasta Yin Yoga:sta. Olitpa sitten eläkeläinen tai koululainen, joogan aloittelija tai kokenut harrastaja, löytyy Levels Gym & Spa:n valikoimasta varmasti jooga juuri sinun makuusi.

Alkukartoitukseksi ja oman motivaation ylläpitämiseksi Levels Gym & Spa:n valikoimasta löytyy myös Inbody kehoskoostumusmittaus joka kartoittaa kunnon tämän hetkisen tilanteen. Tuloksia käydään läpi yhdessä personal trainerin kanssa joka antaa vinkkejä edistymiselle, olipa tavoitteenasi lajissasi edistyminen, elämäntaparemontti, painonhallinta tai kuntoutus. Inbody 570-mittari antaa tulokset mm. Lihasmassan jakautumisesta kehossa, painoindeksistä, kehon nestetasapainosta, viskeraalirasvan määrästä, rasvaprosentista ja kehon solupainosta.

Levels Gym & Spa:lta löydät myös erilaisia hoitoja mm. Thai Yoga- hieronnan, joka yhdistää joogan, auyurveedan ja meditaation yhteen elämykseen. Hoidon kesto on 90 minuuttia ja hieronta perustuu japanilaiseen kehonkäsittelytekniikkaan, joka vaikuttaa kehon lisäksi myös tunne-elämään ja energiatasapainoon.

Enemmän kuin pelkkä kuntosali

Levels Gym & Spa tarjoaa erilaisten jooga- ja ryhmäliikuntatuntien lisäksi myös Spa-osaston josta löytyy terapia-allas, kylmä-allas poreallas ja perinteisten saunojen lisäksi myös infrapunasauna. Terapia-altaassa voit lainata erilaisia välineitä altaiden yhteydestä (mm. vesijuoksuvyö ja “nuudelit”).

Kaikkea hyvinvointiin

Kun hyvinvointi on kiinnostuksen kohteena löytyy Levels Gym & Spa:n tarjonnasta varmasti jotain jokaiselle, tästä pitävät huolen monipuoliset jooga- ja ryhmäliikuntatunnit, Spa:n perinteiset saunat, infrapunasauna, poreallas, kylmä-allas, terapia-allas sekä kuntosali joka tarjoaa monipuolisesti kaiken onnistuneisiin treeneihin. Anna läheisellesi hyvinvointia lisäävä elämys joka tukee kunto tavoitteita tai jolla pääsee unohtamaan arjen huolet!