Levels Gym & Spa

Levels Gym & Spa tarjoaa avaimet hyvään oloon! Levels Gym & Spa on uniikki hyvinvointikeidas keskellä Espoota. Monipuolisessa hyvinvoinnin keitaassa pääsee kuntosalin lisäksi nauttimaan spa-osaston altaista, saunojen höyryistä tai rentouttavista hoidoista sekä virkistäytymään upouudella joogastudiolla. Levels Gym & Spa tarjoaa myös erilaisia kursseja ja pienryhmävalmennuksia. Elämyslahjojen valikoimasta löytyy Levels Gym & Span kylpyläelämys kahdelle sekä InBody-kehonkoostumusmittaus ja spa-elämys. Tervetuloa liikkumaan ja rentoutumaan!
Selaa kategorioita

Hyvinvointikeidas Levels Gym & Spa palvelee Espoon Leppävaarassa. Levels Gym & Span kuntosali on rauhallinen treenipaikka monipuolisilla laitteilla varusteltuna. Iloinen ilmapiiri tekee treenaamisesta mukavan kokemuksen. Kuntosalilta löytyy laadukkaat LifeFitness ja Fysioline -kuntoiluvälineet. Salilta löytyy myös monipuoliset cardiolaitteet lämmittelyyn, vapaa-painoharjoittelualue ja välineitä toiminnalliseen harjoitteluun (esim. TRX ja kahvakuulat) sekä venyttelynurkkaus. Uutuutena salilta löytyy Technogym Kinesis, joka on tarkoitettu funktionaaliseen harjoitteluun. Levels Gym tarjoaa myös personal trainer -palveluita, erilaisia liikuntakursseja ja pienryhmävalmennuksia.

Spa- ja saunaosastolta löytyy monipuolinen allasosasto, perinteinen sauna ja infrapunasauna. Saunat ovat lämpiminä päivittäin klo 7-11 ja 16-23. Allasosastolla pääsee virkistäytymään kylmäaltaassa, nauttimaan porealtaan lämmöstä sekä uimaan tai jumppaamaan perinteisessä uima-altaassa. Uima-altaassa voi jumpata itsenäisesti Hydrohex-virtuaalitreenipalvelun avulla. Altaassa järjestetään myös pienryhmäliikuntaa kokeneiden valmentajien johdolla sekä myös perheuimakouluja.

Levels Gym & Span yhteyteen on avattu myös upouusi joogastudio. Joogastudiolla järjestetään erilaisia jooga- ja pilatestunteja sekä myös kehonhuoltoa. Levels Gym & Spassa pääsee nautiskelemaan myös Thai Yoga -hieronnasta ja äänimaljahoidoista. Thai Yoga on yli 2500 vuotta vanha hierontamuoto, jonka juuret ulottuvat intialaiseen ayurveda-perinteeseen, kiinalaiseen lääketieteeseen ja buddhalaiseen filosofiaan. Thai Yoga -hieronta kuulu Unescon aineettomalle kulttuuriperintölistalle. Äänimaljahoidon juuret ovat yli 5000 vuotta vanhassa idän kulttuurien hyödyntämässä Veda-menetelmässä. Äänimaljojen värinä rentouttaa syvältä ja hoitaa lempeästi niin kehoa kuin mieltäkin.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.