Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Loimijoki Golf

Loimijoki Golf tarjoaa korkeatasoista opetusta golfista Ypäjän kauniilla viheriöillä. Loimijoki Golfista löytyvät myös yrityksille räätälöidyt paketit tiimipäiviin, kokouksiin, asiakastilaisuuksiin sekä markkinointiyhteistyöhön. Voit tuoda tiimisi Ypäjälle tutustumaan golfiin tai koko yrityksen henkilökunnan liikunnalliseen tyky-päivään, hoitaa palaverit yhteistyökumpaniesii kanssa rennommin golfkierroksen merkeissä tai järjestä asiakastilaisuuksia tarjoiluineen.
Selaa kategorioita

Loimijoki Golfin kentällä toimii klubiravintola, joka palvelee pelaajia golfkauden aikana päivittäin nopealla ja maistuvalla ruualla. Kierroksen puoleen väliin on eväät mahdollista tilata myös valmiiksi soittamalla caddiemasterin numeroon. Klubin salissa on mahdollista pitää kokouksia, koulutuksia ym. tilaisuuksia. Suihkutilat pukuhuoneen yhteydessä ovat pelaajien käytössä. Saunatilat ovat käytössä vain tilauksesta kilpailujen ja tapahtumien yhteydessä.

Loimijoki Golfin suosittuihin elämyksiin kuuluva päivässä golfariksi elämys tarjoaa loistavan tilaisuuden golf-harrastukseen tutustumiselle Golf-harrastuksen aloittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Päivässä golfariksi -alkeiskurssilla golfin aloittaminen on nopeaa, edullista ja helppoa. Golf mielletään usein aikaa vieväksi harrastukseksi, jonka aloittaminen on kaiken lisäksi vielä erittäin vaikeaa. Näin ei kuitenkaan ole ja nyt lahjan saajalla on mahdollisuus hypätä mukaan lajin pariin jopa yhdessä päivässä. Kurssin aikana lahjan saaja tutustuu golfin perusteisiin ja opettelee lyöntejä kokeneen opettajan johdolla harjoitusalueella ja kentällä. Kurssilaisille opetetaan tärkeimmät säännöt ja oleelliset asiat sujuvan ja turvallisen pelaamisen takaamiseksi. Kurssin päätteeksi osallistujat saavat ohjeet, miten harrastusta voi mielekkäästi jatkaa ja taitoja kehittää. Golfissa voi kehittyä vain ja ainoastaan pelaamalla.

Elämyslahja sisältää viiden tunnin mittaisen golfin alkeiskurssin asiantuntevan opettajan johdolla, kirjallisen ennakkomateriaalin ja tarvittavat golf-varusteet kurssin ajaksi. Ennakkomateriaaliin on suositeltavaa tutustua etukäteen, sillä kurssin ohjelma on hyvin intensiivinen. Päivässä golfariksi -golfin alkeiskursseja järjestetään kesäkaudella, toukokuusta syyskuun. Kurssi järjestetään Loimijoki Golfin kentällä, Ypäjällä. Elämyksen hintaan sisältyy myös 9-reiän pelikierros Loimijoki Golfin kentällä kurssin jälkeen, jolloin on mahdollisuus lunastaa green card. Golf sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai aiempaan harrastustaustaan katsomatta. Kurssia ei kuitenkaan suositella alle 12-vuotiaille lapsille. Valitse tämä elämys lahjaksi golfin pelaamisesta kiinnostuneelle tai uudesta harrastuksesta haaveilevalle läheiselle. Tämä golfkurssi on tarkoitettu aloittelijoille, joten aiempaa kokemusta lajista ei tarvita. Iloinen ja avoin mieli uutta lajia kohtaan riittää vallan mainiosti. Kurssille kannattaa varautua sään mukaisella vaatetuksella ja tasapohjaisilla kengillä.