Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Marian Konditoria

Rakkaudella leivottuihin herkkuihin! Sitä on Marian konditoria. Vailla läksiäiskakkua, ystävien kanssa lounastusta vaiko synttäreille voileipäkakkua? Olitpa vailla makeaa tai suolaista herkkua Marian konditoriosta löydät herkut herkut jokaiseen hetkeen ja kaikenlaisille herkkusuille. Erikoiskahveista kakkuun ja keittolounaasta jäätelöön. Tule sinäkin herkuttelemaan ohimennen paikan päälle tai suunnittele haluamanlaisesi kakku juhlia varten!
Selaa kategorioita

Ammattitaidolla jo yli 90 vuotta

Marian konditorian juuret ulottuvat vuonna 1914 perustettuun Helsingin Meijeriliike Oy:n, joka perusti oman leipomon Töölöön 20.3.1924. Tämä oli nykyisen Marian konditorian ensimmäinen päivä. Nyt vuosikymmenien kokemuksella reseptit ja tarjonta on hioutunut juuri pääkaupunkilaisten makuun sopivaksi. Paikan päälle voi tulla nauttimaan leivonnaisista, leivistä ja kahvista tai halutessaan voi sopia haluamallesi määrälle juuri sinun näköisesi tilauskakun. Valikoimasta löytyy myös kausiherkkuja jäätelöistä itsetehtyihin piparkakkutaikinoihin.

Kaikenlaisia herkkuja

Marian konditoria soveltuu kaikille herkkusuille. Konditorioita löytyy kattavasti eri puolilta pääkaupunkiseutua ja tarjolla on joissain kondiotorioissa myös arkisin lounasta. Lisäksi tarjolla on herkullista valikoimaa kahvitteluun ja erikoiskahvejakin on saatavilla. Jos jotain tiettyä herkkua tai isompia määriä kaipaa niin erilaisia tuotteita on myös tilattavissa. Tilausvalikoimasta löytyy mm. kuvakakkuja, yritysten logokakkuja, hääkakkuja, muotokakkuja, juustokakkuja, suklaakakkua ja tietenkin erilaisia voileipäkakkuja. Valikoimassa on myös herkullisia ja silmiä hiveleviä erilaisia leivoksia, jota löytyy niin kausiherkuista kuin pysyvämmin Marian konditorian valikoimmassa olevista klassikoista. Entä mitä konditoria olisi ilman leipää? Marian konditorioista löytyy myös valmiiksi täytettyjä leipiä pieneen nälkään, mutta leipiä on myös ostettavissa mukaan.

Käsityönä ja rakkaudella leivottu

Marian konditoria on päällepäin kahvila, mutta sokerisella konditorian sydämellä. Paikan päältä löytyy kaikki tarvittava
  • kahvitteluun, suodatinkahvista espressokahveihin
  • pieneen nälkään täytetystä sämpylöistä ja riisipiirakoista keittolounaisiin
  • herkutteluun löytyy kristallipullista, kakkupaloista jopa jäätelöihin
  • tilaustuotteina, kakuista piirakoihin, pasteijoista viinereihin ja voileipäkakuista pullapitkoihin
Mikä parasta valikoima vaihtelee, joten valikoiman vaihtelevuuden ja kausituotteiden ansiosta sinulle löytyy jotain hyvää mielekästä syötävää jo heti paikan päältä, tule siis paikan päälle Marian konditoriaan katsomaan mitä tarjolla on juuri tänään. Kannattaa paikan päällä tai Marian konditorian sivuilta myös katsoa läpi tilausvalikoimaa, koska seuraavat juhlathan ovat aina nurkan takana!

Sinun konditoria jokaiseen sesonkiin

Olipa edessäsi mikä tahansa tapahtuma löydät Marian konditorian valikoimasta varmasti niin makeat kuin suolaisetkin herkut kaikkiin kodin ja työpaikan hetkiin. Tilaustuotteista löytyy paljon vaihtoehtoja ja Marian konditoria mahdollistaa persoonallisten tuotteiden toteuttamisen, olipa hakusessa synttäreille Nalle puhin innoittamana lempeä nasukakku tai valokuvakakku juuri teidän työtiimistä. Marian konditoria tarjoaa yrityksille myös tilaustarjoilut! Tule siis kahville herkuttelemaan tai tule suunnittelemaan isompaa juhlaa Marian konditoriaan! Olet lämpimästi tervetullut!