Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Mentaalivalmentaja

Mentaalivalmentaja järjestää tehokasta ja nopeaa mentaalivalmennusta Helsingissä ja Tampereella. Mentaalivalmennus on tarkoitettu kaikille ja niillä voidaan lisätä sekä parantaa esim. työhyvinvointia, henkistä suorituskykyä ja vuorovaikutustaitoja.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Mentaalivalmentajan suosittuihin elämyksiin kuuluu yksilöllinen mentaalivalmennus. Mentaalivalmennus on äärimmäisen nopea ja tehokas keino oman parhaan itsensä löytämiseen, tavoitteiden selkeyttämiseen ja potentiaalin maksimoimiseen. Mentaalivalmennus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat saavuttaa menestystä niin työssä, elämässä kuin huippu-urheilussakin. Mentaalivalmennus perustuu kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen, ratkaisukeskeisyyteen ja positiiviseen psykologiaan. Mentaalivalmennus sopii esimerkiksi menestysvalmennuksessa, urasuunnitelussa, huippusuorituksissa, elämänmuutoksissa, taloudessa, ajanhallinnassa, hyvinvoinnissa, rakkaudessa ja onnellisuudessa, tunnehallinnassa ja elämänhallinnassa. Mentaalivalmennus sopii kaikille erilaisissa elämäntilanteissa. Lukkojen aukaiseminen vaikeassa elämäntilanteessa ammattilaisen kautta on eheyttävää. Urasuunnitelmien laatiminen antaa varmasti sellaista pontta tulevaan, jota valmennettava hakee. Asiakkaalla ei tarvitse olla ongelmia, mentaalivalmennusta kannattaa hyödyntää vaikkapa ajanhallinnan suunnitteluun.

Mentaalivalmentajan suosittuihin elämyksiin kuuluu lisäksi isompien ryhmien mentaalivalmennukset. Vaihtoehtoina ovat 6-10 ja 11-20 henkilön valmennukset. Sisältö koko ryhmän valmennuksesta sovitaan aina etukäteen. Ryhmille suunnatut mentaalivalmennukset sopivat hyvin esimerkiksi työyhteisöjen tai isompien kaveriporukoiden päivän ohjelmaksi.