Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Naughty BRGR Iso Omena

Tekisikö mieli jotain tuttua, mutta ei ihan sitä tavallista versiota? Jotain mikä näyttää ja haisee normaalilta, mutta maku on täysin erilainen, hyvällä tavalla? Naughty BRGR Iso Omena on etsimäsi ravintola! Naughtyltä saat maukkaita burgereita, mutta osassa onkin ihan uusia makuja, eikä kyseessä olekaan ihan tavallinen burgeriravintola. Ei sen pidempiä mietteitä tarvitse, syömään siis!
Selaa kategorioita

Ajatuksella perustettu - ja jatkettu

Idea Naughty BRGR ravintoloista syntyi yli kymmenen vuotta kestäneen taustatutkimuksen jälkeen. Perustaja Akseli Herlevi oli Suomen ensimmäinen Top Chef voittaja, ja vuonna 2015 hän alkoi toteuttaa unelmaansa avaamalla ensimmäisen Naughty BRGR ravintolan Helsinkiin. Intohimo ruokaan aiheuttikin ravintolalle suuren suosion, ja vuonna 2019 Naughty BRGR Iso Omena avasi ovensa. Naughty BRGR:lla ollaan ylpeitä intohimosta tuotteitaan kohtaan. Kaikilla työntekijöillä on erittäin kattava tietämys tuotteistaan, sekä raaka-aineiden alkuperästä ja itse ruoan valmistuksesta. Naughtyllä myös opitaan aina uutta, oli se sitten liittyen makuihin tai kokkaukseen. Ravintolan perustaja Herlevi on sitä mieltä, ettei kokki ole koskaan valmis. Tämä näkyykin menussa, sillä sieltä voi löytää mitä uskomattomampia yhdistelmiä, burgereissa, lisukkeissa ja jopa salaateissa! Ravintolan sisustus on yhdistelmä Street Food-tyyliä, itsetehtyä ja muodikkaita led-valoja. Tämä varmasti kertoo paljon ravintolan tunnelmasta, mutta itse ruoat ovat kuin huippuluokan ravintolasta. Asiantunteva henkilökunta, viihtyisä ja rento ilmapiiri, sekä tietenkin herkullinen ruoka saavat varmasti ruokailusta täydellisen.

Minulle, sinulle, hänelle, meille kaikille!

Burgerit, niissä ei voi mennä pieleen! Burgerit ovatkin siitä mahtavia, että niiden sisältöä voi muokata omaan makuun aivan vapaasti. Naughty BRGR onkin tästä tunnettu. Menu on täynnä erikoisia makuyhdistelmiä, mutta vaikka kuinka eriskummallisia ne on, ovat sitäkin maukkaampia. Ja tietenkin, kun intohimolla kehitettyjä ruokia halutaan jakaa kaikille, on menussa myös mietitty kaikenlaiset erikoisruokavaliot. Menusta löytyy useita kasvisvaihtoehtoja sekä gluteenittomia ruokia ja tietenkin vegaanisiakin vaihtoehtoja löytyy. Naughty BRGR Iso Omena tarjoaa siis kaikille maukasta ruokaa, riippumatta mistään. Erikoisien burgerien lisäksi menusta löytyy ihan tavallisiakin juustoburgereita, jos tekeekin mieli klassikkoa. Lisukkeista löytyy näitä erikoisia yhdistelmiä, kun myös perinteisiäkin lisukkeita. Ja, jos rasvassa paistettu ei maistu kuumana kesäpäivänä, on menussa myös herkullisia salaatteja, joissa on tietenkin myös näitä erikoisempia makuyhdistelmiä. Toisin sanoen, riippumatta seurueen ruokavalioista, voi aina luottaa Naughty BRGR Iso Omenaan tarjoamaan kaikille jotain suussa sulavaa. Ainoa vaatimus on nälkä, eihän muuten ruokailusta saa kaikkea iloa irti!

Uusia makuja joka kuukausi!

Oletko jo kuullut Naughty BRGR:n Montti-burgerista? Se vaihtuu joka kuukausi, eikä kannata kahta kertaa miettiä maistamista, sillä pian onkin jo kiire! Montti-burger on kauden makuja hyödyntävä erikoisburgeri, joka todella vaihtuu joka kuukausi, eikä sen jälkeen sitä pääsekään maistamaan. Ravintolan perustaja Akseli Herlevi kiertää tv-ohjelmassaan ympäri maailmaa, ja ohjelman ollessa käynnissä, on Montti jokin ohjelmasta nostettu teos. Naughty BRGR Iso Omena on täydellisellä sijainnilla Espoossa suuressa kauppakeskuksessa, joten sinne voi piipahtaa shoppailunkin yhteydessä, tai ottaa vaikkapa mukaan nautittavaksi kotisohvalle.

Siis nauttimaan!

Mikä parempaa, kuin hyvä seura ja maistuvat burgerit? Viihtyisään Naughty BRGR Iso Omenaan pääsee nautiskelemaan ja rentoutumaan vilkkaan kauppakeskuksen keskellä. Erikoisruokavaliot on otettu huomioon, ja kaikkiin kysymyksiisi saat varmasti asiantuntevilta henkilökunnalta vastauksen. Ravintolasta saa myös näppärästi ruoat mukaan, jolloin voit nauttia herkullisista burgereista, lisukkeista sekä salaateista suoraan kotisohvaltasi! Mitäpä siis odotat, Montti-burgeri ei ainakaan mitään odottele, joten ei muuta kun syömään ja nauttimaan makujen maailmasta! Ja puita!