Naughty BRGR Turku

Grillin sihinää ja herkullinen tuoksu. Mikä parempaa kuin hyvät burgerit ja mahtava seura! Naughty BRGR Turku tarjoaa ennenkuulumattoman herkullisia makuelämyksiä. Oudot yhdistelmät burgereissa vaikuttavat ehkä hieman jännittäviltä, mutta kun maistat, pääset suoraan syvään päätyyn makujen maailmaan. Ja siis hyvällä tavalla. Ei siis muuta kuin syömään ja nauttimaan!
Selaa kategorioita

Intohimolla suosioon

Naughty BRGR -ravintolat syntyivät Top Chef voittajan Akseli Herlevin intohimosta. Herlevi olikin ennen ensimmäisen Naughty BRGR -ravintolan avaamista Helsinkiin tehnyt kattavan yli kymmenen vuotta kestäneen taustatutkimuksen. Kun hän vihdoin vuonna 2015 koki tietävänsä tarpeeksi, oli aika jakaa oppeja koko Suomelle. Naughty BRGR Turku avattiinkin vain kaksi vuotta ensimmäisen ravintolan jälkeen, vuonna 2017. Silloin oli Naughtyllä suuri vuosi, sillä uusia ravintoloita avattiin peräti neljä! Salaisuus Naughty BRGR -ravintoloiden suosioon onkin ollut Herlevin intohimo oppia uutta ja jakaa asiakkailleen näitä uusia makuja ja muita oppeja. Naughty BRGR painottaa, että heillä työntekijät eivät ole osa koneistoa. He ovat osa yhteisöä, joka välittää toisistaan, tuotteistaan ja ennen kaikkea asiakkaistaan. Työntekijöillä on laaja tietämys siitä, että mitä ja mistä heidän tuotteet ovat. Ravintolasta saa takuulla hyvää palvelua, ja kaikkiin huoliisi liittyen erikoisruokavalioihin tai mihin tahansa saat kyllä vastauksen. Naughtyllä saa tietenkin burgereita, mutta sen lisäksi yhtä innovatiivisia lisukkeita sekä menusta löytyy muutama salaattikin, jos tuoretta tekee mieli!

Friteerattua ja tuoretta

On sanomattakin selvää, että ravintolasta saa burgereita, sehän kerrotaan suoraan nimessä! Ja kukapa ei burgereista tykkäisi, joten ravintola sopii kaikille. Ainoana vaatimuksena tietenkin on ainakin pieni nälkä, kuitenkin syömään kun ollaan menossa. Naughty BRGR Turku tarjoaa mitä maukkaimpia makuja. Burgereista löytyy oudonkin kuuloisia yhdistelmiä, mutta tarkkaan harkittu ja suunniteltu menu ei petä koskaan! Ravintola sopii kaikille, erityisesti niille, jotka haluavat maistaa uutta ja eivät tuomitse burgereita ennen kun maistaa. Toki, ravintolasta saa myös ihan tavallisia juustoburgereita, joten vaikka kaikille ei sovi uudet maut, voi silti koko porukka syödä samassa paikassa. Myös lisukkeista löytyy uusia makuja, sekä tuttuja ja turvallisia vaihtoehtoja. Ja lopuksi, löytyy menusta myös raikkaita salaatteja, joihin on tietenkin lisätty näitä yllätyselementtejä. Erikoisruokavaliotkin ovat otettu huomioon. Menussa on useampi kasvisvaihtoehto, sekä vegaanisia ruokia löytyy myös. Gluteenittomiakin hampurilaisia saa. Ravintola myös tarjoaa vaihtoehdon ottaa ruoat mukaan sen sijaan, että söisi paikan päällä. Kaikki on mietitty puolestasi, eli ei muuta kun nauttimaan!

Joka kuukausi uusia makuja

Tiesitkö, että Naughty BRGR Turku tarjoaa joka kuukausi uuden burgerin? Naughtyn Montti burgeri on kyseisen kauden antimista koottu, ja sitä saa vain rajoitetun ajan. Perustaja Herlevin “Burgerimiehet” ohjelman aikana Montti on jokin sarjasta nostettu burgeri, jossa yhdistyy yleiset burgerimaut sekä erilaisia makuja ympäri maailmaa. Ja tosiaan kyseinen Montti on vain kuukauden päivät tarjolla, joten kun tulee mielenkiintoinen vastaan, kannattaa viipymättä mennä maistelemaan! Naughty BRGR Turku sijaitsee aivan Turun ytimessä, kauppakeskuksen yhteydessä, joten sinne voi piipahtaa shoppailunkin keskellä.

Ei muuta kun herkuttelemaan!

Naughty BRGR Turku sijaitsee mitä parhaimmalla paikalla ja tarjoaa herkullisimpia ruokia. Burgereita, maukkaita lisukkeita sekä raikkaita salaatteja. Toisin sanoen, kaikille löytyy jotain herkkua! Menussa myös vaihtuu joka kuukausi Montti-burgeri, jota ehdottomasti täytyy päästä maistamaan! Innovatiiviset maut, viihtyisä ilmapiiri ja sisätilat sekä asiantuntevat työntekijät tekevät vierailusta ravintolassa mahdottoman hyvän. Ravintolasta saa myös ruokaa mukaan vaikkapa picnicille! Eli ravintolassa käyminen kyllä kannattaa ja kaikki on mietitty puolestasi valmiiksi, mitä siis vielä odotat?