Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Pikseli Arcade

Pikseli Arcade on Pohjoismaiden ensimmäinen virtuaalipuisto, joka tarjoaa kävijöilleen elämyksiä virtuaalitodellisuudessa. Pikseli Arcadessa pääset pelien ja seikkailun avulla tutustumaan todentuntuiseen virtuaalimaailmaan. VR-laseilla voit kokea lukuisia elämyksiä yhdellä kertaa. Pikselissä voit esimerkiksi kiivetä Mount Everestille, ihailla kuuluisimpia nähtävyyksiä tai seikkailla avaruudessa.

Pikseli Arcaden laaja virtuaalimaailma tarjoaa jokaiselle jotakin. Ensiluokkaisen kokemuksen virtuaalimaailmassa takaavat huippuluokkaiset pelikoneet ja HTC Vive -laitteet. Pikseli Arcaden löydät Vantaalta Flamingosta, Espoosta Isosta Omenasta, Helsingistä Redistä ja Seinäjoelta Ideaparkista. Elämyslahjojen valikoimasta löydät Pikseli Arcaden virtuaaliseikkailun ja virtuaalisen pakohuonepelin.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Todellisuuden rajat rikkovia elämyksiä

Virtuaalitodellisuudessa voit kokea uskomattomia seikkailuja! Voit matkustaa ajassa, rakentaa luminnan, paeta pyramidin sisältä, tai vaikka taistella örkkejä vastaan. Pelaaminen tapahtuu pelitiloissa, joissa pääsee liikkumaan vapaasti. Puettuasi virtuaalilasit päähäsi, löydät itsesi hetkessä aivan toisesta maailmasta. Yhtäkkiä huomaat muuttuneesi videopelihahmoksi, jonka liikkeet tottelevat raajojesi oikeita liikkeitä. Voit tarttua esineisiin ja heitellä niitä, kävellä ja juosta ympäriinsä. Tämän elämyksellisempää videopeliä on vaikea löytää! Monipuolisesta valikoimasta löytyy sopivia pelejä kaikenikäisille, ja monia peleistä voi pelata myös yhdessä kavereiden tai perheen kanssa. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut pelaaja, tästä elämyksestä saat takuulla paljon irti. Voit eläytyä täysillä jännittävään seikkailuun ja kokea taianomaisia ilmiöitä, selvitä hurjista haasteista ja päihittää pelottavia hirviöitä, vaikka todellisuudessa jalkasi ovat kokoajan turvallisesti ja visusti maan kamaralla.

Pakopelit virtuaalitodellisuudessa

Pakohuonepelit ovat keränneet räjähdysmäistä suosita ympäri maailmaa viimevuosina. Pikseli Arcade tarjoaa näitä suosittuja elämyksiä uudenlaisella twistillä, nimittäin täysin virtuualitodellisuudessa! Virtuaalitodellisuudessa fysiikan lait eivät turhaan hidasta mielikuvitusta, ja Pikselin virtuaaliset pakohuoneet ovatkin kerrassaan eeppisiä! Pakohuoneiden idea on yksinkertainen: sinun ja ryhmäsi on paettava pelihuoneesta aikarajaan mennessä ratkomalla arvoituksia vihjeiden avulla. VR-pakohuoneita on monen tasoisia, ja eri ikäisille pelaajille sopivia. Pikselin pakopeleissä voit esimerkiksi seikkailla muinasen Egyptin pyramideissa, paeta sokkeloisesta luolastosta Antiikin Kreikassa, matkustaa ajassa muinaisessa temppelissä, pelastaa aarteen Notre Damen tulipalosta, tai pelastaa koko maailman roboteilta! Tehtävästä ei tarvitse kuitenkaan selvitä yksin, vaan samaa peliä voi pelata jopa neljän hengen tiiminä. Onnistuuko sinun porukkasi pakenemaan täpäristä tilanteista ja ratkomaan arvoitukset ennen kuin aika loppuu?

Astu sisään aivan uuteen maailmaan!

Tämä elämys tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea millaista olisi elää videopelien vauhdikkaassa fantasiamaailmassa, ja testata kuinka itse selviäisit todellisuuden rajoja koettelevista haasteista. VR-pelejä voi pelata vaikka koko perheen voimin, tai haastaa kaverit leikkimieliseen skabaan! Erilaisia pelejä on tarjolla myös lapsille ja pelaajille joilla ei ole aikaisempaa kokemusta. Konkareillekin löytyy kuitenkin tarpeeksi haastetta ja jännitystä Pikselin pelikirjastosta. Vaikka olisit pelannut videopelejä ennenkin, saatat yllättyä virtuaalitodellisuuden todentuntuisuudesta ja tunnelmasta, joka imaisee heti mukaansa!