Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Puuhapuu Oy

Puuhapuun Satuseikkailuissa tarinat heräävät eloon! Puuhapuu on suomalainen pienyritys, joka mahdollistaa hauskat tarinaseikkailut lapsiperheiden omissa kodeissa. Puuhapuu on istutettu tuomaan iloa jokaisen lapsiperheen arkeen ja viikonloppuihin. Tämän puun oksilta versoo ideoita ja inspiraatiota perheiden hauskaan ajanviettoon ja yhteisiin hetkiin. Satuseikkailupaketit kootaan käsin Puuhapuun pajalla Aurassa. Tarinat ja tehtävät Puuhapuu on luonut alusta asti itse. Hauska Satuseikkailu yhdistää tarinan ja leikin ja tuo seikkailuelämyksen lapsiperheen omaan kotiin. Satuseikkailun parissa viihtyy koko perhe, ja se vie mukanaan niin pienet kuin isotkin seikkailijat. Erityisesti leikki-ikäiset, noin 3-6-vuotiaat rakastavat Satuseikkailua. Aikuiset valmistelevat Satuseikkailun yksinkertaisia ohjeita noudattaen ja toimivat tarinankertojina. Lapset taas saavat toimia sadun päähenkilöinä. Voiko mikään olla ihanampaa kuin seikkailu, jossa lapset itse saavat toimia tarinan sankarina?
Selaa kategorioita
Näytetään:

Satuseikkailun aikana perhe pääsee viettämään yhteistä aikaa. Parhaat muistot syntyvätkin juuri yhteisestä tekemisestä, johon koko perhe osallistuu. Lapset oppivat Puuhapuun tarinoiden parissa uusia taitoja. Jokainen Satuseikkailu koostuu opettavaisesta tarinasta ja erilaisista taito-, liikunta- ja pulmatehtävistä. Tehtävät kehittävät muun muassa tasapainoa, ketteryyttä, hahmotus- ja havainnointikykyä. Seikkailu etenee tarinakirjaa lukien ja tarinan edetessä lapsen pääsevät ratkomaan jännittäviä tehtäviä. Leikeissä tarvittavat välineet löytyvät jokaisen kodin perustarpeista ja kotiin toimitettavasta Satuseikkailupakkauksesta. Seikkailun tehtäviä on mahdollista helpottaa tai vaikeuttaa tarvittaessa, jotta niissä on sopivasti haastetta ja iloa jokaiselle lapselle.

Satuseikkailupaketti sisältää kauniisti kuvitetun tarinakirjan sekä tarvittavat välineet seikkailun järjestämiseen. Satukirjan sivuilla seikkailevat hauskat hahmot ja tarinat ovat lämminhenkisiä ja opettavaisia. Puuhapuun Satuseikkailu luo lapsiperheen kotiin hauskan taikamaailman. Satuseikkailupaketti toimitetaan kirjeenä suoraan lapsiperheen postilaatikkoon. Pakkaus koostuu pääosin kierrätettävistä painotuotteista, joten Puuhapuun Satuseikkailu on myös ekologinen lahjavaihtoehto. Seikkailuleikin kesto on noin yksi tunti. Seikkailu soveltuu parhaiten enintään neljälle lapselle kerrallaan, mutta useampikin voi osallistua. Satuseikkailun voi onneksi leikkiä yhä uudelleen ja uudelleen! Elämyslahjojen valikoimasta löydät kaksi hauskaa Satuseikkailua: Hohtopossu ja himmee hohto sekä Rontti roskaaja saa opetuksen.