Rehndahlin kotieläinpiha

Rehndahlin Kotieläinpiha on ainutlaatuinen paikka Kirkkonummella, jossa pääsee tutustumaan maatilan eläimiin lähietäisyydeltä. Eläimiä joita kotieläinpihalta löytyy on mm. hepat ja ponit, lampaat ja vuohet, marsut ja kanit, alpakat ja laamat, kissat, aasit, possut ja monenlaiset linnut. Rehndahlin Kotieläinpiha tarjoaa myös ainutlaatuiset puitteet synttäreille, polttareille ja muille tärkeille juhlille kauniin luonnon ja ystävällisten eläinten ympäröimänä. Rehndahlin Kotieläinpiha järjestää yksityisvierailuja ryhmille arkisin kesäkauden ulkopuolella.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Rehndahlin Kotieläinpihan ponit Aladdin ja Caprio ovat varsinaisia luottoponeja, jotka ovat kantaneet selässään satoja lapsia. Caprio on shetlanninponi ja rauhallinen kuin viilipytty, ainakin silloin kun niin on päättänyt. Aladdin taas muistuttaa ulkonäöltään Peppi Pitkätossun ratsua ja onkin siksi lasten erityissuosikki. Welshponi Heppu on varsinainen lempeyden perikuva ja herkkäsielu, joka viihtyy Aladdinin ja Caprion kanssa mainiosti muodostaen heidän kanssaan varsinaisen ruunaremmin. Rehndahlin Kotieläinpihan lammaslaumaan kuuluu ahvenanmaanlammas Aina, kaksi risteytyslammasta Laila ja Leila sekä minilammas Vilppu ja hänen jälkikasvunsa, minipässi, Apollo. Kesäisin lampaat laiduntavat tilalla vapaasti, kunnes palaavat omia aikojaan takaisin tarhaan odottelemaan päiväheiniä. Rehndahlin Kotieläinpihan vuohiin kuuluu Dominika, joka on kamerunin vuohi. Dominika on pieni ja utelias tarkkailija, joka tähysteleekin pihan tapahtumia usein tarhan korkeimmalla paikalla. Komea ja suurisarvinen Rami on suomenvuohi, joka johtaa laumaansa lempeästi, mutta päättäväisesti. Rehndahlin Kotieläinpihan marsumaailmassa ovat edustettuna erilaiset värit, iät ja rodut. Hauska ja vilkas porukka! Rehndahlin Kotieläinpihan tallilla partioivat verrattomat hiirikissat Himskatti, Pirskatti ja Ra. Kioski- ja kahvioalueella puolestaan komennosta vastaa vavisuttava maine coon Nero. Rehndahlin Kotieläinpihan miniaasesita löytyy äiti ja tytär, Elin ja Ellen. Aasi tunnetaan usein kantojuhtana, mutta sillä on monta muutakin roolia. Rehndahlissa aasit toimivat muun muassa talon väen herätyskellona. Onnekas on hän, jonka ei ole tarvinnut aamulla aasin hirnuntaan herätä. Rehndahlin Kotieläinpihan minipossu Madeleine on arvonsa tunteva ja toimelias leidi, joka rakastaa kaikenlaisia hedelmiä. Madden motto kuuluu “jollei pidä kiirettä, ehtii enemmän”. Possun ollessa keskittynyt päivän puuhiinsa sitä ei sovi häiritä, ja siitä hän röhkäisevästi huomauttaa itsekin.

Rehndahlin Kotieläinpihan suosittuihin elämyksiin kuuluu kotieläinpihan perhepaketti. Rehndahlin Kotieläinpiha on ollut suosittu retkikohde jo vuosikymmeniä ja tila on avoinna lähes ympäri vuoden. Eläimet saavat täällä tallustella ja hiiviskellä kaikessa rauhassa, sekä halutessaan ne voivat liittyä myös lasten ja muiden eläinystäviensä pariin touhuamaan. Kotieläinpihalla pääsee viettämään mukavaa aikaa koko perheen kanssa, ja voitte kenties kokea itse kuinka falabellat kirmailevat ja temppuilevat tarhassaan, minipossu tulee tervehtimään tai miten huikeita benjiloikkia vuohet esittävät kalliolla. Täällä kissat, marsut, puput, aasit, ankat ja kaikki muutkin ovat elämää täynnä, satoi tai paistoi - vuodenajasta riippumatta. Ystävälliset ja uteliaat eläimet, henkilökunta sekä upea luonto toivottavat teidät aina lämpimästi tervetulleiksi! Elämyslahja sisältää 1-5 hengen vierailun kotieläintilalle. Elämyslahja soveltuu kaikille, erityisesti lapsiperheille ja eläinrakkaille ihmisille.