Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

ROTORWAY OY

Rotorway tarjoaa helikopteripalveluita Kirkkonummella. Rotorwayn kautta onnistuvat mm. maisemalennot, taksilennot, yksityislennot sekä kaikki muut helikopteripalvelut. Muita lentopalveluita ovat esim. linjantarkastuslennot, ilmakuvauslennot, uutislennot sekä riista- ja erävalontalennot.

Rotorway on suomalainen perheyritys, joka on toiminut ilmailualalla vuodesta 1999 lähtien. Rotorway on Liikenteen turvallisuusviraston Trafin hyväksymä ilmailuoperaattori sekä matkustajien että tavaran kuljetukseen.

Helikopteripalveluiden lisäksi Rotorway tarjoaa räätälöityjä elämyspaketteja. Oli sitten kyseessä häät, polttarit, syntymäpäivät tai muuta juhlimisen aihetta — sen voi juhlistaa helikopterilennolla. Elämyspaketit soveltuvat erinomaisesti myös yrityksille — persoonallista ja luovaa huomionosoitusta hyville asiakkaille. Rotorwaylla on käytettävissä myös savusauna täysin palveluin.

Rotorwayn kalustona löytyy kaksi laadukasta amerikkalaista helikopteria. Toinen malleista on 4-paikkainen Robinson R44 , johon mahtuu kyytiin 1+3 henkilöä. Matkanopeutta saadaan aikaan jopa 190 km/h ja toimintasäde kattaa jopa 550 km. Robinson helikopteri on USA:n eniten valmistettu helikopteri. Toinen helikoptereista on isompi 6-paikkainen Bell 206L Long Range. Tähän helikopteriin mahtuu 1+5 henkilöä ja vauhtia sillä saadaan aikaan jopa 200 km/h. Toimintasäde helikopterilla on 500 km tai 2,5 tuntia. Bell helikopteri on USA:n johtava helikoptereiden valmistaja.

Rotorwayn mukaan on hyvä huomioida kopteria tilatessa ja lennolle tullessa että lennot järjestetään aina säävarauksella. Esimerkiksi sumu, myrsky, ukkonen, jäätävä sade, koma lumi- tai vesisade on este lennolle.
Selaa kategorioita
Näytetään: