Saaremaa Spa Hotels

Saaremaa Spa Hotellit sijaitsevat Virossa. Hotelleja on valittavissa kahta eri tyyppiä: Meri ja Rüütli. Saaremaa Spa Hotelli Meri sijaitsee kauniin rantakadun varrella, venesataman ja Kuressaaren linnanpuiston välittömässä läheisyydessä. Hotelli on monipuolisine palveluineen ja rauhallisine ilmapiireineen sopiva lomailuun ja kylpylähoidoista nauttimiseen sekä perheen että ystävien kanssa. Lisäksi Spa Hotell Meri on hyvä valinta myös erilaisten seminaarien, vastaanottojen, teematapahtumien ja konferenssien järjestämiseen. Saaremaa Spa Hotelli Rüütli on ihanteellinen lomakohde perheille, tarjoten erilaisia ajanvietto- ja rentoutumismahdollisuuksia niin nuorille kuin aikuisille. Kun vanhemmat rentoutuvat nauttien kylpylähoitoja, voivat lapset viettää aikaa leikkihuoneessa tai vesikeskuksessa.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Saaremaa Spa Hotellit tarjoaa erilaisia elämyksiä ja niistä yksi suosituin on yöpyminen Meri tai Ryytli hotellissa. Elämys sisältää yhden yön majoituksen, runsaan buffet -aamiaisen kahdelle, rajoittamattoman saunan, uima-altaiden ja kuntosalin käytön. Lisäksi huoneessa odottaa yllätys elämyksen saajalle. Hotellissa on ilmainen pysäköinti ja Wifi.

Saaremaa Spa Hotellit sopivat myös perhelomailuun ja tästä syystä elämyksistä löytyy myös perhepaketti Ryytli hotelliin. Saaremaa Spa Hotelli Rüütli on ihanteellinen lomakohde perheille, tarjoten erilaisia ajanvietto- ja rentoutumismahdollisuuksia niin nuorille kuin aikuisille. Kun vanhemmat rentoutuvat nauttien kylpylähoitoja, voivat lapset viettää aikaa leikkihuoneessa tai vesikeskuksessa. Elämys sisältää Yhden yön majoituksen perhehuoneessa kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Tämän lisäksi perhe pääsee nauttimaan runsaat buffet -aamiaisen. Lapsille hotellista löytyy leikkihuone, josta löytyy paljon tekemistä. Elämys sisältää myös rajoittamattoman pääsyn saunaan, vesikeskukseen ja kuntosalille. Perhettä odottaa myös huoneessa yllätys. Tämä perhepaketti on varmasti unohtumaton elämys, josta koko perhe pääsee nauttimaan yhdessä.