Salonki Fabele

Salonki Fabele on räätälöityjä hoitokokonaisuuksia järjestävä kauneushoitola Lohjalla. Keskustan tuntumassa sijaitseva Salonki Fabele tarjoaa rauhallista, lämminhenkistä ja eleganttia nostalgiaa kaikille vierailleen. Salonki Fabele kauneushoitolasta saa aitoa, henkilökohtaista asiakaspalvelua ja juuri sinulle räätälöityjä hoitokokonaisuuksia. Salonki Fabelen monipuoliseen hoitovalikoimaan kuuluvat erilaiset kasvohoidot, jalkahoidot, manikyyrit, vartalohoidot, erilaiset vartalohieronnat, ripsien kestovärjäykset, kestotaivutukset sekä pidennykset, kulmien värjäykset ja muotoilut, kynsien kestolakkaukset sekä ihokarvojen poistot sokeroimalla.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Salonki Fabelen palveluihin kuuluvat monipuoliset, tehokkaat ja hemmottelevatkin jalkahoidot. Jalkahoidoissa poistetaan kovettumat sekä hoidetaan kynnet ja kynsinauhat. Halutessa kynnet viimeistellään lakkauksella tai kestolakkauksella. Jalkahoidot päättyvät rentouttavaan hierontaan. Salonki Fabelen kasvohoito puolestaan toteutetaan aina asiakkaan ja ihon tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Kasvohoidossa iho puhdistuu, tasoittuu, kuulastuu, kiinteytyy ja sen kosteustasapaino paranee. Fabelen kasvohoitovalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto niin täydellistä rentoutusta kaipaavalle kuin tehokasta ihon kiinteytystä toivovallekin. Kasvohoidot toteutetaan unkarilaisella luonnonkosmetiikkasarjalla, Eminencellä. Eminence -tuotteet valmistetaan pienissä erissä käsityönä, eikä niihin lisätä valmistusprosessissa mitään synteettisiä ainesosia, ei edes vettä. Tuotteet tuoksuvat aidosti luonnolle ja niissä tuntuvat marjat, yrtit ja hedelmät. Eminence -tuotesarja on jotain aivan erilaista kuin mikään aiemmin kokeilemasi ihonhoitotuotesarja. Salonki Fabelen sokerointi on hygieeninen ja hellävarainen tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista. Sokeroinnissa ihokarva poistetaan kokonaan ihonlämpöisen sokerimassan ja oikean tekniikan avulla. Sokeritahna koostuu luonnollisista ainesosista, vedestä ja fruktoosista/glukoosista, joten periaatteessa sitä voisi vaikka syödä. Salonki Fabelen vartalohoidot ovat puolestaan tarkoin suunniteltuja hoitomenetelmiä, joissa vähennetään ihonalaista rasvaa halutuilta alueilta ja joihin on vaikeaa tai mahdotonta liikunnalla vaikuttaa. Hoito sisältää erilaisia vaiheita, jotka käydään läpi jokaisella hoitokerralla. Hoito on täysin kivuton ja se soveltuu sekä miehille että naisille. Salonki Fabele tarjoaa myös hemmotteluhoitopaketteja, jotka sopivat kaikille rentoutusta ja arjen kiireistä irtiottoa etsiville. Paketteihin on koottu toisiaan tukevia hoitoja. Hemmotteluhoitopaketit soveltuvat erinomaisesti myös lahjaksi.

Salonki Fabelen suosittuihin elämyksiin kuuluu mm. lumoava kasvohoito. Lumoava kasvohoito on hemmotteleva ja rentouttava kasvohoito, johon sisältyy ainoastaan lempeitä elementtejä. Kasvohoidossa lahjan saajan iho puhdistetaan, kuoritaan ja kosteutetaan hellillä otteilla. Hoitoon sisältyy runsaasti rentouttavaa hierontaa päälle, kasvoille, kaulalle, decolleteelle sekä lahjan saajan valinnan mukaan joko käsille tai jaloille. Lumoavassa kasvohoidossa käytetään kosmetiikkaa, joka ei sisällä keinotekoisia hajusteita, säilöntä- tai täyteaineita. Hoito soveltuu kaikille rentoutushetkeä tai ihon ilmeen raikastusta kaipaaville. Koska kasvohoidossa ei tehdä lainkaan mekaanista ihonpuhdistusta, lahja soveltuu myös henkilöille, joilla on aikaisempia, epämiellyttäviä kokemuksia kasvohoidoista.