Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Santa's Hotels

Santa’s Hotels tarjoaa Lapin lumoa, herkuttelua pitkän kaavan mukaan ja erilaisia majoituselämyksiä Lapissa. Majoituskohteita löytyy niin Rovaniemeltä, Saariselältä, Kilpisjärveltä kuin myös Leviltä. Elämyslahjojen valikoimasta löydät Rovaniemellä sijaitsevan Santa’s Igloos Arctic Circle -igluhotellin. Iglukylässä majoitut ylellisesti ja mukavasti lasi-iglussa, josta löytyy lämmitys, ilmastointi, kylpyhuone ja revontulihälytys. Santa’s Igloos Arctic Circle sijaitsee aivan Joulupukin Pajakylän lähellä, joten voit käydä moikkaamassa aitoa joulupukkia lomasi aikana. Koe revontulten lumo tai yöttömän yön taika ja majoitu upeassa iglussa Rovaniemellä!
Selaa kategorioita
Näytetään:

Santa’s Hotel tarjoaa ylellistä iglumajoitusta Rovaniemellä, aivan Joulupukin Pajakylän tuntumassa. Iglumajoituksen sijainti on hyvin keskeinen. Rovaniemen keskusta sijaitsee noin 10 minuutin ajomatkan päässä Santa’s Igloos Arctic Circlen iglukylästä ja lentokentälle ajomatkaa on vain viitisen minuuttia. Joulua pääsee tunnelmoimaan Rovaniemellä ympärivuotisesti, niin Joulupukin Pajakylässä kuin myös SantaParkissa. Joulupukin Pajakylä on Rovaniemen ja Napapiirin tunnetuin nähtävyys. Joulupukin Pajakylän palvelut sijaitsevat vain puolen kilometrin kävelymatkan päässä iglukylästä. Kun lahjatoiveet on käyty kertomassa aidolle ja alkuperäiselle joulupukille, on lasi-iglu täydellinen paikka jatkaa rentoutumista. Vaikka sijainti on näin keskeinen, sijaitsevat iglut täysin pohjoisen luonnon helmassa. Igluja ympäröi upea ja kaunis Lapin luonto. Iglumajoitus on sellainen elämys, joka täytyy kokea vähintään kerran elämässä.

Santa’s Igloos Arctic Circlen lasikattoiset iglut tarjoavat upeita elämyksiä jokaisena vuodenaikana. Lapin taika sykähdyttää ja yllättää vuoden ympäri: lumen pehmeys, taivaan valkeus, maaginen yöttömän yön aurinko ja ruskan värit. Upeassa lasi-iglussa voit nauttia niin yöttömästä yöstä, syksyn ruskasta kuin myös revontulista suoraan omasta sängystäsi. Mikä olisikaan mukavampaa, kuin nukahtaa pohjoisen tähtitaivaan, lumisateen tai värikkäiden revontulien alla. Pohjoinen luonto jättää taatusti jäljen iglussa majoittuvan sydämeen. Igluyöpymisen kruunaa perinteiset Lapin aktiviteetit, esimerkiksi porosafari tai koiravaljakkoajelu.

Iglukylästä löytyy yhteensä 71 erillistä lasi-iglua. Santa’s Hotelsin iglussa majoittuminen turvallista, sillä jokainen iglu on oma majoitusyksikkönsä omalla sisäänkäynnillä. Laadukkaista ja tilavista igluista löytyy omat kylpyhuoneet. Kylpyhuoneista löytyy pesuaineet sekä kylpytakit- ja tossut. Jokaisessa iglussa on ilmastointi ja lämmitys sekä myös lämmitettävät kattolasit, jotta esteetön taivas- ja revontulinäkymä on taattu. Igluista löytyy myös unimaskit, vedenkeitin, kahvi- ja teesetti, minibaari, wifi, TV ja tabletti. Santa’s Hotelsin igluissa majoittuu jopa neljä henkilöä ja osasta igluista löytyy myös oma sauna ja alkovi. Majoitukseen sisältyy aamiasbuffet tai igluun toimitettava aamiaiskori. Iglukylän yhteydessä palvelee laadukas Arctic Eye -ravintola, joka tarjoilee Lapin makuelämyksiä kansainvälisellä tuulahduksella. Myös aulabaarissa on mahdollisuus rentoutua ja istua iltaa. Revontulihälytys pitää huolen siitä, että majoittujat saavat tiedon heti, kun revontulia on nähtävillä. Jos toiveissa on ihana irtiotto, ylellinen levähdyspaikka ja rentouttava oma aika Suomen kauneimman luonnon äärellä, valitse tämä majoitusvaihtoehto!