Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Shnelli DaySpa

Shnelli Dayspa on kauneushoitola Tallinnassa, joka tarjoaa monipuolisia hoitopalveluita kaikille jotka kaipaavat ammattimaisia palveluita ihonhoidon puolelta. Shnelli Dayspa tarjoaa laajan valikoiman kauneushoitoja kuten esim. kasvo- ja vartalohoidot, hieronnat rentoutukseen ja elinvoiman palautukseen, käsi- ja jalkahoidot. Shnelli Dayspa tarjoaa myös kampaamo- ja kauneuspalveluita myös miehille. Shnelli Dayspalla on lisäksi ilmainen pysäköinti ja paikalle pääsee helposti esim. junalla, bussilla, raitiovaunulla tai autolla. Shnelli Dayspa tarjoaa ainutlaatuisen paikan vanhan kaupungin rajalla, jossa voi nauttia laadukkaista hoidoista.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Shnelli Dayspan suosittuihin elämyksiin kuuluu ehdottomasti Detox-pedikyyri. Pedix Detox -jalkahoito sisältää myös klassisen pedikyyrin. Jalkahoito on ammattimainen, syväpuhdistava ja kuona-aineita poistava. Pedix-hoidon uutuustuotteet auttavat elimistöä vapautumaan toksiineista ja kuona-aineista ja takaavat erinomaisen rentoutuksen ja puhdistuksen jaloille ja vartalolle. Hoito sisältää klassisen pedikyyrin ja asiakkaan halutessa varpaankynsien lakkauksen. Elämyslahja soveltuu kaikille, jotka kaipaavat ammattimaista, syväpuhdistavaa ja kuona-aineita poistavaa jalkahoitoa.

Shnelli Dayspan muita suosittuja elämyksiä ovat Choco Slim vartalohoidot. Elvyttävä kuorinta ja suklaa-kahvikääre elämys on huippuylellinen nautinto sekä keholle että mielelle. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että kaakaolla on stimuloiva vaikutus mielihyvähormonien tuottamiseen, minkä ansiosta se kohottaakin mielialaa. Suklaa pehmentää, ravitsee, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa, minkä lisäksi sillä on ikääntymistä hidastava vaikutus. Hoito alkaa kiinteyttävällä vartalokuorinnalla, minkä jälkeen iholle levitetään silkinpehmeä, ylellinen suklaakääre. Hoidon päättää kiinteyttävä vartalohieronta kosteuttavalla vartalovoiteella, joka nostaa nautinnon huippuunsa. Kosteuttava, hyväntuoksuinen ja aistillinen vartalohoito tarjoaa unohtumattoman elämyksen. Elämyslahja sopii hänelle, joka arvostaa pientä irtiottoa arjesta, rakastaa rentoutumista, arvostaa hyvää oloa ja kaipaa ehkä hetken omaa aikaa.

Shnelli Dayspan elämyksistä löytyy myös suosittu aromihieronta. Aromihieronta tarkoittaa hierontaa eteerisillä öljyillä, jossa kaikilla eteerisillä öljyillä on oma tietty vaikutuksensa (rauhoittava, virkistävä, kipua lievittävä, aineenvaihduntaa vilkastuttava). Oikeat eteeriset öljyt valitsemalla aromihieronnalla voidaan lieventää stressiä, vähentää selluliittia, lihasjännitteitä ja -kipuja, unihäiriöitä sekä vaihdevuosien vaivoja ja verenpaineen vaihteluja. Elämyslahja sisältää 80 minuuttia kestävän hieronnan eteerisillä öljyillä. Elämyslahja soveltuu kaikille rentouttavasta hieronnasta nauttiville.