Elämyspuistopaketti, testattu 15.7.2012

Xon-puisto

Erikoisten elämysten puisto

Satoi tai paistoi, testaamme elämyksiä. Tällä kertaa saavuimme sateen saattelemana Mikkelin Xon-puistoon. Xon-puisto tarjoaa erilaisia jännittäviä huvipuistoelämyksiä.

Tuulin kanssa päädyimme kokeilemaan katapulttia, rodeohärkää, avaruuspalloa, megatrampoliinia ja vesipalloa. Millaisia kokemuksia ne tarjosivat? Katapultti on kenties puiston huikein elämys. Siinä minut kiidätettiin ilmaan kuin raketti ja jäin roikkumaan benjivaijereiden varaan. Elämys oli tavallaan kuin käänteinen benjihyppy: alas hyppäämisen sijaan minut lennätetään vikkelästi ilmaan (benjihyppykin on muuten samalla laitteella mahdollista). Parissa sekunnissa vauhti kiihtyi 80 kilometriin tunnissa, joten rakettivertaus ei ole aivan tuulesta temmattu. Tämä oli muuten oma suosikkini.

Mekaanista rodeohärkää testasi Tuuli. Hän otti sen enempää empimättä härkää sarvista ja pysytteli muutaman kymmenen sekunnin härän päällä. Kelpo suoritus! Tuuli ilmoitti tämän suosikkielämyksekseen puiston kohteista. Avaruuspallon kokeilu arvelutti minua eniten, koska siinä kieputaan ylösalaisin ja edestakaisin. Huimaa! Onneksi en kuitenkaan alkanut voimaan pahoin. Onkohan minussa ainesta astronautiksi?
 


Tuuli halusi myös testata megatrampoliinia.
Siinä hän hyppi valjaiden varassa ylös ja alas. Hymyilevä Tuuli luonnehti megatrampoliinia rennoksi tavaksi nauttia hyppelystä. Ei liian päätä huimaavaa. Sen jälkeen oli vesipallon vuoro. Menin sisälle palloon, joka täytettiin ilmalla. Sitten vierin pieneen lampeen, jossa koitin pystyssä liikkuen päästä eteenpäin. Nimenomaan koitin. Haastetta vielä piisaa.

Xon-puiston elämykset tarjosivat hauskoja ja vauhdikkaita hetkiä – ja vaihtelua verrattuna perinteisiin huvipuistoelämyksiin. Puistosta löytyy yllä mainittujen lisäksi kartingia, sumopainia, mönkijöillä ajamista, paintballia ja jättikeinu. Joten jokaiselle varmasti löytyy mieleinen elämys testattavaksi!

 

- Niko, elämystestaaja

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.