Taiga Bear Kuusamo

Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt… villit karhut kokoontuvat nimittäin joka ilta Taiga Bear Kuusamon karhukopilla, ja nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä katselemaan ja valokuvaamaan niitä! Kopit sijaitsevat Kuusamossa keskellä erämaata, karhujen luonnollisella asuinalueella. Eläimet eivät siis ole kesyjä tai koulutettuja, vaan pääset tarkkailemaan aitojen villieläinten puuhastelua. Retken aikana on mahdollista kohdata myös muita metsän asukkaita, kuten monia erilaisia lintuja, esimerkiksi haukkoja ja kotkia, tai jopa hirviä tai susia.
Selaa kategorioita

Autenttisia luontoelämyksiä koko sydämellä!

Taiga Bear Kuusamo on puhtaasti Kuusamolainen yritys, ja he ovat erikoistuneet tarjoamaan ainutlaatuisia luonto- ja valokuvauselämyksiä. Taiga Bear Kuusamon arvojen keskipisteenä on luonnon kunnioittaminen ja varjeleminen. Kaikki heidän järjestämänsä elämykset toteutetaan siten, ettei luontoa tai eläimiä häiritä. Heille on tärkeää, että villieläimet pysyvät villieläiminä, ja Kuusamon upea luonto säilyy kauniina ja monimuotoisena. Taiga Bear Kuusamon työntekijät ymmärtävät, kuinka hienoa on saada työskennellä villin luonnon parissa, ja tekevät työtä koko sydämellään, jotta sinäkin pääsisit kokemaan kuinka taianomaista on päästä katselemaan metsän asukkaita luonnollisessa elinympäristössään. Taiga Bear Kuusamo tekee tiivistä yhteistyötä muiden paikallisten yritysten ja yhteisöjen kanssa kehittääkseen Kuusamoa Suomen luontopääkaupunkina. Oppaina toimii kolmikko Kuusamolaisia valokuvaajia, jotka ovat kokeneita luonnossakulkijoita, ja luontokuvaamisen pitkän linjan ammattilaisia. Heiltä saat varmasti parhaat vinkit luontokuvien ottamiseen!

Nallekarhujen metsäretki

Metsän kuningas, Mesikämmen, Hunajatassu, Nalle, Otso ja Kontio ovat vain muutamia esimerkkejä monista lempinimistä, joilla karhu tunnetaan. Karhut ovat olleet lähellä suomalaisten sydämiä jo esihistoriallisista ajoista saakka. Niiden kohtaaminen luonnossa on kuitenkin suhteellisen harvinaista, sillä karhut välttävät luonnostaan ihmisiä. Taiga Bear Kuusamo tarjoaa sinulle kuitenkin ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä katselemaan karhuja niin läheltä kuin mahdollista, mutta kuitenkin turvallisesti karhukopin suojista käsin. Karhut ovat villieläimiä ja noudattavat omia aikataulujaan, mutta niitä näkyy kuitenkin lähes varmuudella joka yö karhukoppien lähistöllä. Karhujen lisäksi voit havaita muita metsän eläimiä, kuten erilaisia lintuja ja nisäkkäitä. Onnekkaimmat saattavat nähdä jopa suden tai hirven! Kopeissa on kuvausluukut, ja upeiden luontokuvien ottaminen onnistuu niin älypuhelimella kuin raskaan sarjan ammattilaisvälineilläkin, mikä ikinä onkaan tyylisi. Valokuvaamiseen saat vinkkejä myös oppailta, jotka tuntevat lajin niksit läpikotaisin. He kertovat mielellään myös alueen luonnosta ja sen asukkaista.

Luonnonystävän paratiisi

Taiga Bear Kuusamon elämykset sopivat mainiosti luonnonystävälle, valokuvaajalle, tai muuten vain eläimistä kiinnostuneelle seikkailijalle. Kuusamossa on runsaasti erilaisia majoitusmahdollisuuksia idyllisistä mökkikylistä hotelleihin, ja paljon erilaisia aktiviteetteja koko perheelle. Täydellisen kotimaanmatkan kruunaa tietenkin retki Taiga Bear Kuusamon karhukopeille keskelle kauneinta erämaata! Retket järjestetään iltaisin ja öisin, jolloin karhut ovat kaikkein aktiivisimmillaan. Karhukopeissa on mahdollista syödä pientä välipalaa ja levätä samalla kun odottelet nallekarhujen esiintuloa.

Ainutlaatuinen elämys!

Karhun näkeminen luonnossa on harvinainen ja hieno kokemus, ja Taiga Bear Kuusamo tarjoaa siihen mahdollisuuden turvallisesti ja suunnitellusti. Nappaa mukaan kamera ja vaikka pari ystävää, ja valmistaudu ottamaan elämäsi hienoimmat luontokuvat! Valokuvaamisen ja eläinten katselun ohella pääset oppimaan mielenkiintoisia faktoja Lapin luonnosta ja eläimistä. Alueen kasvillisuuttakaan ei sovi unohtaa, pohjoisessa kasvaa nimittäin paljon mielenkiintoisia ja uniikkeja lajikkeita. Ei siis mikään ihme, että karhutkin viihtyvät juuri täällä!