Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

TAIGA TIMES

Taiga Times järjestää eri tasoisia teltta- ja vaellusretkiä aloittelijoille ja jo kokeneimmille retkeilijöille. Tarjontaan kuuluu vastuullisia, autenttisia ja mukavia retkeilylomia kaikille retkeilystä tai sen aloittamisesta kiinnostuneille. Turvallisuus ja henkilökohtainen kokemus on tärkeää ja tästä syystä retkille voi osallistua enintään kuusi matkustajaa. Oppaiden ja kuljetuksen lisäksi retkille kuuluu myös reitti- ja turvallisuussuunnitelma sekä kaikki ateriat, jotta kaikki voivat nauttia retkeilystä yksityiskohdista huolehtimatta.

Taiga Times on tehnyt valmiita paketteja vaelluksia varten ja niistä suosituimpia ovat mm. telttailu porkkalassa. Tämän retken aikana vietetään yö luonnossa ja jossa päästään kokeilemaan telttailua. Lähtö tapahtumaa Helsingistä, josta suunnataam Porkkalan upeisiin saaristomaisemiin. Palvelun idea on tarjota mukava retkeilykokemus, joka herättää halun lähteä telttailemaan uudestaan.

Taiga Timesin toisena pakettina on kaksi yötä Isojärven kansallispuistossa. Tässä paketissa retkeilijä jättää kaupungin melun taakse ja viettää hieman enemmän aikaa luonnossa. Lähtö tapahtuu Helsingistä ja suuntaa kohti Keski-Suomen helmeä, Isojärven kansallispuistoa. Patikointia ja telttailua on tässä paketissa luvassa kahden yön verran. Isojärven kansallispuisto on tunnettu majavistaan ja upeista jääkauden muovaamista maisemista. Patikointien jälkeen retkeilijöillä on mahdollisuus uida raikkaissa järvissä, istua iltaa nuotiolla ja nauttia hiljaisista kesäilloista.

Taiga Timesin kolmas paketti on viiden yön vaellus Salamajärven kansallispuistossa. Tässä paketissa pääsee haastamaan itsensä ja patikoimaan Hirvaan kierros. Tällä vaelluksella retkeilijän ei tarvitse huolehtia ruoista tai reiteistä, sillä Taiga Times on suunnitellut ne valmiiksi. Retkeilijä tarvitsee mukaan vain hyvät vaelluskengät, rinkan ja sisukasta mieltä. Vaihtelevat metsä- ja suomaisemat lumoavat kauneudellaan tällä reitillä. Lähtö tapahtuu yhdessä Helsingistä ja tämä rengasreitti alkaa Salamajärven kansallispuistosta joka sijoittuu Keski-Suomen ja Keski-Pohjanmaan alueelle

Taiga Times järjestämät teltta- ja vaellusretket sopivat loistavasti lahjaksi esimerkiksi ystävälle joka nauttii retkeilystä ja haluaisi tutustua siihen tarkemmin. Lisäksi retket sopivat pienille ryhmille, polttareihin tai erähenkisten synttäreiden juhlimiseen.
Selaa kategorioita
Näytetään: