Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

TRAP FACTORY

Trap Factory järjestää pakohuonepelejä Espoon Otaniemessä. Pakohuoneiden teemoja on kahdeksan, joista jokainen voi valita mieleisen haasteen. Kaikki pelit on suunnitellut ja rakennuttanut Trap Factory.

Pakopelit kestävät 60 minuuttia ja paikalle kannattaa saapua noin 10 minuuttia ennen varauksen alkua. Pelien vaikeusasteet ovat asteikolla yhdestä viiteen ja ne on aina merkitty pelien yhteyteen. Helpoimmat, yhden “tehtaan” pakopelit sopivat hyvin aloittelijoille ja lapsille. Kolmen ja viiden “tehtaan” pelit sopivat paremmin pelaajille jotka ovat pelanneet pakopelejä aiemmin. Suositus pelaajamäärä yhteen pakopeliin on 4-6 henkilöä. Kaikkiin huoneisiin mahtuu kuitenkin yhteensä jopa 60 henkilöä pelaamaan. Peleihin voi tuoda mukaan myös lapsia. Poikkeuksena Trap Factoryn mukaan on kauhu teemainen Ansa, jota ei suositella alle 12-vuotiaille. Kaikki pelit on pelattavissa suomeksi ja englanniksi.

Pakohuonepelit sopivat 5+ ikäluokasta ylöspäin. Suositusikäraja yleisesti on 12-vuotta. Pakopelien luonteensa vuoksi pelit ovat hyvä teema esim. osaksi synttäreitä, polttareita, pikkujouluja tai muita juhlia varten.

Trap Factoryssä voidaan järjestää myös ruokailut ja kahvittelut. Trap Factoryn juhlatiloissa sekä neuvotteluhuoneessa voidaan järjestää monenlaisia tarjoiluja, kuten esim. kahvituksia, lounashetkiä ja illallisbuffetteja.

Trap Factoryn tilat Espoossa sijaitsevat keskeisellä paikalla Otaniemessä, Kehä I:n ja Länsiväylän risteyskohdassa vain 10 min päässä Helsingin keskustasta. Matka perille taittuu nopeasti ja vaivattomasti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Metrolla Helsingin keskustasta on noin 10 minuuttia ja Aalto-Yliopiston metropysäkiltä kävelymatka kestää vain muutaman minuutin.
Selaa kategorioita
Näytetään: