Valkean Peuran Valtakunta

Valkean Peuran Valtakunta on Posiolla toimiva perinteinen lappilainen porotarha, joka tarjoaa mm. paikallisia porosafareita, seikkailu kokemuksia, kuivakelluntaa, metsästysretkiä ja talvikalastusta. Lisäksi palveluista löytyy myös mahdollisuus päästä osaksi aitoa ja perinteistä poroyhteisöä toimimalla kummina ihan omalle porolle. Kummiporona toimiminen on erityisen tärkeää koska perinteikäs lappilainen kulttuuri on muutoin katoamassa hiljalleen. Tukemalla omaa poroa voit auttaa säilyttämään tätä ensiarvoisen tärkeää kulttuurihistoriallista perinnettä vielä pitkään. Porojen kummit pääsevät seuraamaan poron elämää ihan läheltä vaikka itse ei pääsisikään paikalle. Kummiporona toimiminen on nykyaikainen, arvokas ja kotimainen valinta kenelle tahansa.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Mikäli vierailet joskus Valkean Peuran Valtakunnassa, pääset kokemaan myös Posion kauniin hiljaiset ja puhtaat maisemat, joita ei voi missään muualla kokea. Porotarhalla aktiviteettien lisäksi voidaan järjestää myös pitopalveluita ja juhlia kaikenkokoisille ryhmille. Tuliaisiksi voi ostaa paikallisia ja aitoja käsitöitä tai vaikkapa poronlihatuotteita. Valkean Peuran Valtakunnassa mieli lepää arjen kiireistä ja siksi se sopiikin ihan jokaiselle lappilaisesta kulttuurista ja perinteistä pitävälle.

Valkean Peuran Valtakunta tarjoaa elämyksinä mahdollisuutta toimia kummina omalle porolle. Elämyksessä lahjan saaja pääsee osaksi tärkeää ja perinteistä poroyhteisöä. Omaa kummiporoa pääsee seuraamaan läheltä vaikka ei paikalle pääsisikään käymään. Jokainen porokummi saa ihan oman ja aidon kummiporo todistuksen itselleen sekä tärkeän tietopaketin poroista ja poronhoidosta. Lisäksi oman poron liikkeitä pääsee seuraamaan GPS-paikantimen avulla. Poroista ja poroyhteistön toiminnasta pääsee myös keskustelemaan muiden kummien kanssa yhteisellä chat-alustalla. Elämys sisältää myös kummien edut Valkean Peuran Valtakunnan ja Livo Arctic tuotteista. Kaikki kummit saavat myös kirjeitä omalta porolta kaksi kertaa vuodessa, jossa on tietoja ja kuulumisia porosta. Elämys sopii kenelle tahansa, joka arvostaa aitoa ja perinteistä lappilaista perinnettä poronhoidosta.