Villa Concerto

Villa Concerto on korkeatasoinen ja tunnelmallinen 365 neliön juhlahuvila, jota voi varata yksityiskäyttöön. Huvilaa voi vuokrata niin juhlien tai kokousten järjestämiseen kuin majoitukseenkin. Huvilalta löytyy tilaa niin pienelle kuin suurellekin seurueelle. Huvilalla mahtuu majoittumaan yhteensä 12 henkilöä ja juhla- tai kokousvieraita huvilalle mahtuu noin kolmisenkymmentä. Villa Concerto sijaitsee Kouvolassa, osoitteessa Nuotanperä 12. Kouvolan keskustaan on huvilalta matkaa reilu neljä kilometriä.
Selaa kategorioita

Villa Concerto toimii erinomaisesti niin pienten juhlien kuin kokoustenkin paikkana. Kouvolassa sijaitsevassa huvilassa on järjestetty paljon esimerkiksi häitä sekä muita perhe- ja sukujuhlia. Villa Concerto on modernisti sisustettu, upeita musiikkiin liittyviä yksityiskohtia unohtamatta. Huvilassa on tilaa yhteensä 365 neliön verran. Kaksikerroksisesta huvilasta löytyy runsaasti majoitustilaa, oleskeluhuone, keittiö, takkahuone, saunaosasto, kokoustila sekä iso patio ja terassi. Suurta aulatilaa voidaan hyödyntää esimerkiksi konsertti- tai juhlatilana. Majoitustilaa löytyy yhteensä 12 henkilölle. Lisäksi Villa Concertosta löytyy omalla sisäänkäynnillä varusteltu, ylellinen sviitti, jota voidaan käyttää esimerkiksi hääsviittinä.

Villa Concertossa nautit arvokkaasta miljööstä ja yksityisyydestä, hemmottelua unohtamatta. Villa Concertossa pääsee rentoutumaan myös upealla saunaosastolla, josta löytyy perinteinen sauna, infrapunasauna ja poreallas. Elämyslahjojen valikoimasta löydät elämykset: romanttinen viikonloppu Villa Concertossa, kotikonsertti Villa Concertossa ja romanttinen ilta Villa Concertossa.