Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Voimatassu Oy

Voimatassu tarjoaa monipuolisia ja luontoa hyödyntäviä kuntoutus- ja sosiaalipalveluita. Pirkanmaalla sijaitseva Voimatassu palvelee kaikkia ihmisiä eri ikäryhmissä. Voimatassu auttaa myös työyhteisöjen sekä yrityksien kuntoutuksissa ja sosiaalipalveluissa, kouluttaa sekä opastaa alan tuotteista. Voimatassulle on sydämen asia että kaikki saavat aina hyvää ja ammattitaitoista palvelua.

Voimatassun toiminta on osa Green Care -palveluita. Green Care palvelussa edistetään ihmisten hyvinvointia ja terveyttä. Menetelmissä hyödynnetään luonto-, eläin,- ja maatila-avusteita. Menetelmät ovat suoraan luontoon ja maaseutuympäristöön liittyviä ja ammatillisia toimintatapoja, joilla edistetään ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.

Voimatassu järjestää toimintaterapiaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Toimintaterapia on ihmisen tarpeista lähtöisin olevaa lääkinnällistä kuntoutusta. Kuntoutuksessa tuetaan ihmisen selviytymistä omassa arjessa ja jossa ylläpidetään ihmisen omaa toimintakykyä. Terapialla pyritään yksilön toimintamahdollisuuksiin, joita saattavat rajoittaa esim. erilaiset kehitykselliset häiriöt, sairaudet, vammat, ikääntyminen tai muut asiat.

Voimatassu järjestää luontoläheisiä työhyvinvointipäiviä yrityksille ja yhteisöille. Luontopäivä voi olla esim. kokonainen päivä tai vaikkapa iltapäivän palauttava irtiotto työpäivästä. Luontoaiheisia tyhy- tai tyky -päiviä voidaan järjestää Tampereen seudulla tai myös kauempana.

Voimatassu kouluttaa ja auttaa myös alan ammattilaisia kehittämään omia työtapoja sosiaali-, terveys- ja kasvatusaloilla. Kaikki koulutuspalvelut luovat uusia ja innovatiivisia keskusteluita koulutettavien keskuuteen.
Selaa kategorioita
Näytetään: