Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Vuokatin Lasi-Iglut

Jos olet joskus haaveillut yöpymisestä tähtitaivaan alla tai myrskyä ihaillen lämpimään peittoon kääriytyneenä niin vuokatin iglut ovat juuri sinua varten. Koe unohtumaton yö lasi-iglussa kauniin luonnon syleilyssä. Ota kaikki ilo irti ja loikoile poreammeessa maisemista nauttien.Valittavana on kolme persoonallista ja kauniisti sisustettua lasi-iglua. Tyylikäs Kaamos, Pirteä Ruska sekä valloittava Lumi tarjoavat premiumtason majoituksen vuokatin sapsojärven rannassa ympäri vuoden.Tästä elämyksestä ei voi olla pitämättä!
Selaa kategorioita
Näytetään:

Laatua ja kotimaisuutta

Vuokatin lasi-iglut on uusi matkailupalvelu kainuussa joka tarjoaa elämyksellisiä öitä upeassa miljöössä. Tyylikkäät lasi-iglut ovat suomalaisen suunnittelun ja käsityön mestariteoksia! Sisustuksessa ja tekstiileissä on tuotu vahvasti esille kotimaisuutta niin huonekaluissa kuin tekstiileissä. Igluissa on heijastava peilipinta ja hieman tummennetut lasit joten saat olla ihan omassa rauhassa katseilta piilossa.Äänentoistojärjestelmänä toimii genelec joka takaa laadukkaan musiikkielämyksen.Puitteet ovat todellakin vertaansa vailla. Ensimmäisenä esittelyvuorossa Kaamos joka on valmistunut vuonna 2020. Kaamos on värimaailmaltaan tyylikkään musta ja huokuu arvokkuutta. Täydellinen tunnelma tähtitaivaan katseluun. Pirteän värinen Ruska tarjoaa nimensä veroisesti syksyfiilistä ympäri vuoden. Uusin iglu Lumi lumoaa kauniilla valkoisella ajattomalla sisustuksella. Kaikista igluista löytyy myös oma ulkoporeamme joka tuo ripauksen lisää luksusta ja lämmittää joka säällä.
Iglut ovat täydellisiä paikkoja rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Iglut sijaitsevat kauniilla paikalla Pajuniemen kartanon läheisyydessä sapsojärven rannalla.

Luksusta arkeen

Vuokatin lasi-iglut sopivat mainiosti pariskunnille,ystävyksille,yksin rentoutumiseen ja perheille. Iglusta löytyy levitettävä vuodesohva jonka ansiosta iglussa mahtuu majoittumaan jopa neljä henkilöä. Lahjakortti sisältää yhden vuorokauden majoituksen lasi-iglussa 1-2 hengelle,ulkoporeammeen käytön majoituksen ajan, liinavaatteet,pyyhkeet sekä loppusiivouksen.