Viron hotellipaketit

Nappaa oma kulta kainaloon ja lähtekää yhdessä nauttimaan hotellipaketista Viroon! Vai haluaisitko muistaa läheistäsi lahjakortilla ja lähettää hänet nauttimaan rentouttavasta lomamatkasta Tallinnaan? Tästä kategoriasta löydät erilaisia hotellipaketteja Virossa.

Viron hotellipaketti voi olla mitä vain: kylpyläloma yhdessä perheen kanssa, romantiikkaloma rakkaan kanssa tai loma kartanohotellissa ystävän kanssa. Huomioithan, että hotellipaketit eivät sisällä matkalippuja Viroon.

Selaa kategorioita
Näytetään: 46
Viron hotellipaketti etsinnässä? Etelänaapurimme on todella suosittu matkakohde ympäri vuoden. Matkustamiseen ei kulu turhaa aikaa, sillä Tallinnaan pääsee laivalla Helsingistä muutamassa tunnissa. Näin ollen kohteessa ehtii nauttimaan lomasta täysin rinnoin eikä turhaa kiirettä ole. Yksi suosituimmista hotellipaketeista Virossa on romantiikkapaketti hotelli L’Ermitagessa. Romantiikkapaketti soveltuu lahjaksi kaikille pariskunnille ja toimii erinomaisesti esimerkiksi hää- tai kihlajaislahjana.

Toinen suosittu hotellipaketti Virossa on ylellinen miniloma uudessa hotelli L’Embitussa, joka sijaitsee aivan Tallinnan keskustassa. Hotellista löytyy muun muassa kattoravintola ja Spa & Relaxation -alue. Hotelli L’Embitu tarjoaa kahta erilaista hotellipakettia: rentoutuspaketti viininystäville ja romantiikkapaketti pariskunnille. Mikä näistä hotellipaketeista soveltuu sinun tarpeisiisi parhaiten? Jos kaipaat apua Viron hotellipaketin valinnassa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin me autamme sinua löytämään sopivan majoituspaketin!