Evon Luonto

Evon Luonto tuo erämaan lähellesi! Evon Luonto tarjoaa luonnon rauhaa huokuvia majoituskohteita kaiken kokoisille ryhmille eteläisessä Suomessa: Helsinki-Tampere-Turku -kolmion sisällä, mutta silti rauhallisissa ympäristöissä ilman ruuhkia ja suuria ihmisjoukkoja. Evon Luonnon tarjoamat 20 uniikkia ja omarauhaista kohdetta tarjoavat loistavat puitteet niin mökkilomalle, bileisiin, polttareihin, tuloksellisen yritystapahtuman kuin mieleenpainuvan perhejuhlan järjestämiseen. Jokainen Evon Luonnon majoituskohde on käytettävissä ympäri vuoden.
Selaa kategorioita

Evon Luonto Oy on vuonna 2013 perustettu eteläsuomalainen matkailu- ja majoitusalan perheyritys, jonka kasvu on voimakasta. Evon Luonto tarjoaa palveluita niin yrityksille kuin myös yksityisasiakkaille. Evon Luonto haluaa olla vahva suomalaisen luonnonläheisen matkailun ja majoituksen suunnannäyttäjä. Evon Luonnon menestyksen ja kasvun taustalla on 25 vuoden kokemus matkailu-, majoitus- ja kokoustoiminnasta. Yrityksen peruskivenä toimivat laadukkaat ja uniikit majoitus- ja kokouskohteet rauhallisen luonnon keskellä, poissa ihmisvilinästä.

Evon Luonnon majoituskohteiden joukosta löytyy lähes 20 monitoimihuvilaa ja näistä yhteensä noin 250 vuodepaikkaa. Kaikkia majoituskohteita yhdistää omaleimainen ja rauhallinen sijainti luonnon helmassa. Majoituskohteet sijaitsevat Suomen väestöllisen keskipisteen tuntumassa ja kaikkiin kohteisiin on enintään 150 kilometrin matka Helsinki-Vantaan lentokentältä. Evon Luonnon majoituskohteissa onnistuu niin kokoustaminen, mökkeily, TYKY-päivän järjestäminen, kalastaminen, samoilu tai huilaaminen. Kaikista majoitus- ja kokouskohteista löytyy nykyajan mukavuudet. Majoituksen ohella Evon Luonto tarjoaa myös erilaisia lisäpalveluita, esimerkiksi erä- ja luontohenkisiä ohjelmapalveluita sekä vuokravälineitä.

Elämyslahjojen valikoimasta löydät Evon Erähuvilan majoituslahjakortit. Evon Erähuvila on nykyaikaisesti varusteltu vanha savottakämppä, joka huokuu todellista hirstoriaa. Erähuvila sijaitsee aivan Evon retkeilyalueen kupeessa, kuitenkin täysin omassa rauhassaan.